2777
2789
عنوان

دلتنگی

149 بازدید | 24 پست

سلام دوستان دیشب با عشقم خداحافظی کردم اومدن خواستگاری مامانش راضی نیست میگه صبرکن یه دختر بهترالان خیلی دلم براش تنگ شده دارم دیوونه میشم چیکار کنم برگرده🥺خودش هم ناراحت بود برام دعا کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برگرده روزی هزار بار باید بگی ببخشید چه غلطی کردم باهاش ادامه دادم . 

پسرا جونشون به مادرشون بسته هست 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که میتونستی به ارزوهات برسی ولی تلاش نکردی .

پسرا اهل جنگیدن با مادرشون نیستن 

و از طرفی ما رو ک مامانشون انتخاب کرده کلی داستان داشتیم وای ب روزی که نخوان ادمو...

به نظرت میتونه جلوی اونا حمایتت کنه؟ تو وجودش میبینی این قدرت رو؟ اگر نه که بیخیال شو... 

پسرا اهل جنگیدن با مادرشون نیستن  و از طرفی ما رو ک مامانشون انتخاب کرده کلی داستان داشتیم وای ...

آفرین چقدر زیبا بود . 

عالی عالی

نمیدونم واقعا 🥺🥺🥺

یک مرد بهتر ان شاالله میادد که عاشقت باشه از خدا بخوا 

ولش کن این پسر 

آخه تکلیف دلمون چی🥺

اونم خدا بزرکه یواش یواش فراموشش میکنی. چون خانواده و بخصوص مادر راضی نباشه زندگیتون زهر میشه. از نظر من اگه دو دلی و برا مشاوره میخوای درخواست بدی. برا مادر شوهرتم مشاوره درخواست بده که با اونم صحبتی بشه

نمیدونم واقعا 🥺🥺🥺

ببین مادری ک تو جلسه خواستگاری مخالفت میکنه ارزشی برای دل جگر گوشه اش قایل نیست دیگه تکلیف شمایی که هفت پشت غریبه هستی معلومه..

اینو بدون مردی رو میخوای ک مادرش با اومدنت احساس خطر کرده پس تا مدتها اروم نمیشینه... و بهترین روزهای زندگیتو میذاری برای دعوا و دلخوری.

حتی اگر گفت پشتتم باور نکن فقط باید توی وجودش این جوهره رو ببینی اگر جوهرش رو داره تلاش کن اگر نه بیخیال

سر عقدت بازی در میاره 

سر عروسیت 

سر شب اول زندگی

ول نمیکنه ها بببین کی گفتم

پس بیخیالش شو عزیزم مطمئن باش برگشتنت آینده خوبی برات رقم نمیزنه

میخوام بیخیال شم ولی اینقدر دلتنگشم توان انجام هیچ کاری رو ندارم انگار بدنم بی حسه خیلی بده 😔

ببین مادری ک تو جلسه خواستگاری مخالفت میکنه ارزشی برای دل جگر گوشه اش قایل نیست دیگه تکلیف شمایی که ...

دیشب خداحافظی کردبم کلا فقط الان دلتنگی اذیتم می کنه نمیدونم چیکار کنم دارم دیوووونهههه میشم