2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم  این برای همون اوایله  اما دلم میخواست انرژی مثبت بفرستم برای دیگران

دمت گررم

منم تایپیک بی بی چک میبینم با ذوق میرم ببینم چ خبره

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
مبارکت باشه عزیزم. انشالله به سلامتی و پرخیر و برکت باشه براتون. یه سوال:چندهفتگی رفتی برای غربالگ ...

ممنونم عزیزم 

۱۲هفته رفتم ان تی 

و همون روز آزمایش دادم 

تا ۲۴ساعت که سونو انجام دادی میتونی آزمایش هم انجام بدی 

دمت گررم منم تایپیک بی بی چک میبینم با ذوق میرم ببینم چ خبره

کلی ذوق میکنم من برای بی بی چک های مثبت 

حتی چند سال گذشته که خودم باردار نمی‌شدم هم برای دیگران خوشحال میشدم و امید داشتم یه روزی خودمم بیام این تاپیک رو بزنم 

کلی ذوق میکنم من برای بی بی چک های مثبت  حتی چند سال گذشته که خودم باردار نمی‌شدم هم برای دیگر ...

خداروشکر ک شماهم ب جمع باردارا پیوستین انشاالله ب سلامتی

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
هعی یاد بی بی چک خودم افتادم که خوشحالیم به سه هفته نکشید.خدایا شکرت راضیم به رضایت

دوباره عزیزم 

امید داشته باش 

من خودمم یک بار ۲۲هفته بچم سقط شد 

آدمی باید با امید زنده باشه

دوباره عزیزم  امید داشته باش  من خودمم یک بار ۲۲هفته بچم سقط شد  آدمی باید با امید ...

ای بابا چرا

ممنونم عزیزم  ۱۲هفته رفتم ان تی  و همون روز آزمایش دادم  تا ۲۴ساعت که سونو انجام د ...

ممنون از پاسخگوییت 

ببخش اینقدر مزاحمت میشم

من ۸شهریور رفتم سونو و ۸هفته و ۴ روز بودم،الان۱۱ هفته و ۶ روز هستم،درسته؟