2777
2789
عنوان

بچم تب داره

50 بازدید | 3 پست

دخترم هفت ماهه اس.یدفه تب کرد دوشب پیش بردم دکتر دارو داد الان سه روزه هنوز تب داره.خودم قرص فلوکونازول و آزیترو مایسین دکتر زنان داده بهم ممکن تب از اون باشه؟ هیچ علایمی نداره

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 

نه عزیز.شاید ویروسیه.دارو چی داد دکتر بهش؟از داروی خودت نیست.سرما نخورده؟دل درد چی؟شکمش چجور کار میکنه؟

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

نه عزیز.شاید ویروسیه.دارو چی داد دکتر بهش؟از داروی خودت نیست.سرما نخورده؟دل درد چی؟شکمش چجور کار میک ...

سرما نخورده. دارو تب بر داده و متورال و پدی لاک.گف عفونت روده اس.ولی دوروز دارو خورده باز تب داره

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس دوره درمان رو کامل کن.اگه تا فردا خوب نشد پیش یه متخصص خوب ببر......تب بچه رو از پا میندازه عزیز.

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....