2777
2789
عنوان

خیلی حس بدیه😬

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 24 پست

و منی ک پِری رو پَری خوندم:]]

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای اسی دس رو دلم نذار که خونه باش؟؟😒

من اوایل زندگیمون بود صبح که بیدار شدم دیدم بلهههههه تخت و تشک و رو تختی و به فنا داده بودم چون از شب شده بودم و تا صبحش بیدار نشدم😭😭😭وااای چقد بد و رو مخ بود، همه رو عوض کردم 

حالا نمیدونستم بندازم کجا اون مکافاتو🥴

لعنت به پ.ر.ی.و.د لعنت به ق.ف.س😁

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
وای اسی دس رو دلم نذار که خونه باش؟؟😒 من اوایل زندگیمون بود صبح که بیدار شدم دیدم بلهههههه تخت و ت ...

قشنگ میفهممت😪😪، از خودم بدم گرفته دیگهه😢🚶🏻‍♀️

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
قشنگ میفهممت😪😪، از خودم بدم گرفته دیگهه😢🚶🏻‍♀️

حالا من مث اون حیوان وفادارا تا دیدم چیکار کردم چنان جیغی کشیدم که نگو همسرم از خواب پرید هنگ کرده بود بنده خدا و من شروع کردم به گریه

خلاصه که خیلی بد بووود ، همه اولین پریود بعد ازدواجشون چجوریه من چجوری بود🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
حالا من مث اون حیوان وفادارا تا دیدم چیکار کردم چنان جیغی کشیدم که نگو همسرم از خواب پرید هنگ کرده ب ...

واییی همه چیو ب فنا دادی، تخت و ملافه نو😬

منم بودم گریه میکردم 😪حالا خوبه من مجردم وگرنه اونم باید وضع منو میدید😢🚶🏻‍♀️

واییی همه چیو ب فنا دادی، تخت و ملافه نو😬 منم بودم گریه میکردم 😪حالا خوبه من مجردم وگرنه اونم بای ...

یه هفته نشده بودددد🥴ولی بعدش خدایی قشنگ بود😁🥰عوض کردم تنوع شد همسرمم هوامو خیلی داشت🙌

یه هفته نشده بودددد🥴ولی بعدش خدایی قشنگ بود😁🥰عوض کردم تنوع شد همسرمم هوامو خیلی داشت🙌

عزیزم🥺ایشالله بهترین ها رو خدا برات بخاد🦋🥰عشقتون پایدار🐣💛