2777
2789
عنوان

تپش قلب دارم

245 بازدید | 21 پست

نمیدونم تلقین میکنم میاد.... 5 سال پیش هم تپش داشتم خود به خود رفت... من گاهی سمت چپ سینه م درد میگیره گاهی ماهی یبار. ماهی سالی یبار گاهی هم چند سال یبار زیر سینه چپم اگه ناراحت بشم عصبی بشم هم درد میگیره... امروزا باز درد میکرد نوار دادم خوبه.. ولی گفت تپش داری 100.. گفتم خب موقع اکو آدم تپش میگیره یا موقع ویزیت دکتر چون يه آدم فوق العاده استرسی و عصبی هستم... الانم خوابیدم بچه‌هام نمیخوابن هی بیدار شدم گفتم بخوابین آخرش هم هی فک کردم امروز درد نگرفت چپ سینه م همزمان حس کردم ضربان قلبم رو می‌شنوم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کورتون که مصرف نمیکردی  یاد فامیلمون افتادم بدنساز و قد بلند تک فرزند بود ...رفت 😭 قلب اصلاً ...

ولی يه آدم فوق العاده استرسی و عصبی هستم الان پسر 5 ساله م بیداره... عصبی م بخاطر اون 

ولی يه آدم فوق العاده استرسی و عصبی هستم الان پسر 5 ساله م بیداره... عصبی م بخاطر اون 

دوست عزیز 

پزشک ها بعضیاشون عوضی هستن 

بخاطر اینکه خودشون توانایی عمل جراحی ندارن 

به طرف میگن سالمی 

یه دکتری هست رکنی 

این عوضی تا حالا ده ها نفر از اطرافیانم رو کشته

به یکی از فامیلامون گفته یود سالمی اما ۳ ماه بعدش سکته کرد

حدود یک و نیم میلیون برای تست ورزش و ... هم گرفته بود

بر هر صورت تو فکر خودت باش . 

اگر احساس کردی که معدت درهمه 

و قفسه سینت سنگین شده و

عرق سرد داری سریعآ برو دکتر 

🙂🌹داداش گلم امیدوارم موفق و تندرست باشید 

من گاهی اوقات حمله عصبی بهم دست میده که باعث میشه تپش قلب بگیرم اینجور مواقع گل ختمی رو میندازم تو آب بعد رنگ که گرفت گلشو در میارم آبشو میخورم سریع آروم میشم. از عطاری باید بخری رنگش بنفشه . 

عاشقان قدرت ، هرگز نمی توانند عاشق مردم باشند ،  و عاشقان ملت ، هرگز نمی توانند ، عاشق قدرت باشند
دوست عزیز  پزشک ها بعضیاشون عوضی هستن  بخاطر اینکه خودشون توانایی عمل جراحی ندارن  ...

اسم پسرم پوریاست.. من آینازم... عرق سرد ندارم.. فقط زیر سینه چپم درد خفیف با دست چپم مور مور میشه الانم بهش فک کنم البته... واگرنه خوبه.... باشه چشم...