من ی دوستی دارم خیلی عجیب غریبه ..... پیام میدم بهش مثلا تو واتساپ پیامم بهش رسونده میشه ولی ۲ روز بعد جواب میده ( درحالی که تو تلگرام و روبیکا و.... انلاین میشخ) حالا اگه تو روبیکا پیام بدم اونجا دو روز انلاین نمیشه، بهش وابستم خیلی دوسش دارم همکارمه خانمه فک میکنم خب شاید دلش نمیخواد باهام رابطه داشته باشه چندین و چند بار تصمیم گرفتم باهاش قطع رابطه کنم مثلا یک ۶ روزی پیام نمیدادم بهش ( باتمام سختیایی که داشتم اخه خیلی دوسش دارم) خودش پیام میداد که ، چرا پیام نمیدی!!!! کلا گیجم کرده.... منم تصمیم گرفتم سرش تلافی کنم ۴ روز انلاین نشدم ... برگشت بهم پیام داد کجایی دلم واست تنگشده!!! 😵 نه دست از سرم برمیداره نه مثه ادم حرف میزنه ...... دوبار این کارو کردم هردوبار....
من این مدلم😐😐😐باور کن میبینم ولی جواب نمیدم میدونی چیه حداقل راحب به خودم بهت بگم من خیلی مشکلات ...
فرق میکنه مثلا تو مخاطبها چندتل دوست داشته باشی و فقط به یکیش یا بعضیاش اینطور باشی
اگه با همه این مدلی هستی اوکیی
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بله چندین بار هم زنگ زد من ج ندادم ..... نکنه روانیه😰
چرا باید برات مهم باشه که روانیه یا نیست
به فکر خودت باش مثل خودش باش باهاش
مطمئنم نمیتونه بی محلی رو تحمل کنه
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من خودمم حساسم ب جواب ندادن ولي خب اون اگه نميخاست باهات در ارتباط باشه ك جوياي حالت نميشد پس حساس ...
اخه چند وقت پیشا موقع امتحان دانش اموزامون تو پیویش پیام میدادم و... میگفت سرم شلوغه الان داذم امنحانای بچه هارو تصحیحمیکنم😵 ( خب این یعنی پ نده ، یعنی دلم نمیخواد باهات در ارتباط باشم.) خب اوکی.... چرا وقتی میخوام باهاش کات کنم ول نمیکنه ادم و 😟