2777
2789
عنوان

دوستم عجیبه .......😵😱

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 32 پست
این مدلی آدم منم تو مخاطبهام داشتم طوری که جوابش برام خیلی مهم بود و اونم میدونست از قصد جواب نمیداد ...

بله چندین بار هم زنگ زد من ج ندادم ..... نکنه روانیه😰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من این مدلم😐😐😐باور کن میبینم ولی جواب نمیدم میدونی چیه حداقل راحب به خودم بهت بگم من خیلی مشکلات ...

نه بابا دوست من اصلا مشکل نداره بیکاره 😟

من این مدلم😐😐😐باور کن میبینم ولی جواب نمیدم میدونی چیه حداقل راحب به خودم بهت بگم من خیلی مشکلات ...

فرق میکنه مثلا تو مخاطبها چندتل دوست داشته باشی و فقط به یکیش یا بعضیاش اینطور باشی 

اگه با همه این مدلی هستی اوکیی 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بله چندین بار هم زنگ زد من ج ندادم ..... نکنه روانیه😰

چرا باید برات مهم باشه که روانیه یا نیست 

به فکر خودت باش مثل خودش باش باهاش 

مطمئنم نمیتونه بی محلی رو تحمل کنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
فرق میکنه مثلا تو مخاطبها چندتل دوست داشته باشی و فقط به یکیش یا بعضیاش اینطور باشی  اگه با هم ...

باور کن باهمه اینجوری ام

تازه کسی بخواد زنگ بزنه عزامیگیرم جواب بدم 

ولی بعضی مواقع یهو میبینی به تمام مخاطبینم پیام میدم احوالپرسی 

جواب هیچکسیو نمیدم دیربه دیر

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

اسمم اعظمه تو رو خدا دعام کنید تو سال ۱۴۰۰ بخت خیلی خوب نصیبم شه ازدواج کنم و خوشبخت و عاقبت به خیر شم 😭😭😭😭 لطفا یه صلوات بفرستید 😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
من خودمم حساسم ب جواب ندادن ولي خب اون اگه نميخاست باهات در ارتباط باشه ك جوياي حالت نميشد پس حساس ...

اخه چند وقت پیشا موقع امتحان دانش اموزامون تو پیویش پیام میدادم و... میگفت سرم شلوغه الان داذم امنحانای بچه هارو تصحیح‌میکنم😵 ( خب این یعنی پ نده ، یعنی دلم نمیخواد باهات در ارتباط باشم.) خب اوکی.... چرا وقتی میخوام باهاش کات کنم ول نمیکنه ادم و 😟

اخه چند وقت پیشا موقع امتحان دانش اموزامون تو پیویش پیام میدادم و... میگفت سرم شلوغه الان داذم امنحا ...

خب خاسته برات توضيح بده سرش شلوغه نميتونه انلاين باشه

بد برداشت نكن

اگه تماس چتي اذيتت ميكنه همون تو محل كار فقط باهم دوست باشيد و ارتباط داشته باشيد

ميتوني ي مدت واتس رو پاك كني بگي خراب شده ارتباط كم ميشه بعد دوباره نصب كني و پيام ندي