2777
2789
عنوان

تف تو پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 88 پست
فعلا همین یکی بسه 😂 با این اعصابی که من دارم همین طفلی هم داره در حقش ستم میشه

آخی عزیزم

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درکت میکنم عزیزم انجام دادن کارایه خونه تو پریودی واقعا سخته.من که هر دفعه قشنگ تا سه روز تعطیل خونه رو ول میکنم به حال خودش 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
هنگام عضو شدن یک گزینه داره به اسم آقا

اخ خوب شد گفتی،میدونم اینو دارم میگم تو تاپیک های زنونه نباید بیای،متوجهی؟ممنوعه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
من جدیدا فشارم خیلی میوفته و دست پام میلرزه

برو چکاپ شایددکمبودی چیزی داری ک جدیدا اینطور میشی

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
چقدر کاربر مرد تو سایت زیاد شده  ادم جرات نمیکنه هر حرفییو بزنه

من نمیدونم فاز این مردا ک‌ میان تو سایت زنونه چیه 

خاله زنکا