2777
2789
عنوان

تف تو پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 88 پست
تا حالا شیش تا حساب ازم بستن  اینم روش  اما خب خانم نی نی یار من حرف بدی نزدم

پس سابقه داری

اقای محترم اصلا نباید تو این تاپیک باشی شما،عجب

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

جدی خب بنده خداها رو راهنمایی کنیم سوتی ندن 

همسایه پایینیمون تازه اسباب کشی کردن خونشون فذش نیس زیادم توش وسیله نیس بنده خدا پیرم هست 

یهو گوزید صداش چنان پیچید تو خونه از خنده مردم😂

دستو پاشو گم کرده طفلی ازون وقت هی داره سرفه میکنه

گفتم حالو هوات عوض بشه

هلیا جان یا تاپیک رو قفل کن جای این که لایکم کنی یا نی نی یار تگ میکنم من چ حرف بدی شما زدم ؟

نمیدونم اگ اقا هستی که به قول دوستان بهتره شرافتمندانه با اسم و کاربری اقا وارد بشی اگه خانوم هستی که هیچ دیگه

همسایه پایینیمون تازه اسباب کشی کردن خونشون فذش نیس زیادم توش وسیله نیس بنده خدا پیرم هست  یهو ...

باحال بود 😅تو هم داد بزن بگو حاج خانم خودتو اذیت نکن گوزه دیگه در میره 😂

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
حوصله بحث با تو رو ندارم دیگه

حضور شما به عنوان کاربر اقا در این تاپیک ممنوع هست لطفا تاپیک ترک کنید و با خانمها بحث نکنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

هنگام عضو شدن یک گزینه داره به اسم آقا

با توجه به ماهیت وب سایت نی نی سایت و حضور گسترده بانوان عزیز ایرانی در سایت ، اولویت اول ما رعایت حقوق بانوان است. حضور و فعالیت آقایان تا زمانی که ایجاد مزاحتی برای سایر کاربران خانم نداشته باشند بلامانع است.

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

نمیدونم اگ اقا هستی که به قول دوستان بهتره شرافتمندانه با اسم و کاربری اقا وارد بشی اگه خانوم هستی ک ...

خوب یه نوع توهینه ب من من چ حرف بدی ب شما زدم یعنی بده میگم ب خاطر شوهرت تحمل کن الان این خانم اومده ب من میگه ما هم دیگرو عزیزم گلم صدا می‌زنیم چ ربطی داره مثلا خاست یه چیزی بگه که. منم زرنگم یا ایراد بگیره 

نه خود به خوددرست شد استرس خیلی موثره

اها

من بخاطر مدرسه استرس دارم بنظرت ممکنه بخاطر اون باشه؟؟

ولی استرس شدید ندارم اخه:/

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..