2777
2789
عنوان

ماشینمون دزد زد!

142 بازدید | 9 پست

عصر رفته بودیم بازار برگشتیم دیدیم که دزد جاروبرقی با کیفم که توش پاور بانک و تبلت بچه ام بوده ام برده خیلی ناراحت شدم! 

بگو دزد احمق دیگه لوازم و لباسای بچه مو چکار بردی، اونا که بدردت نمیخوردن! 😓

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !

ماشینتون چی؟ 

درو پنجرهش مگ باز بوده؟!

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این وضعیتی که الان هست دیگه به هیچی رحم نمیکنن 

هرچی دم دستشون میاد میبرن فرقی نمیکنه چیه

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
ماشینتون چی؟  درو پنجرهش مگ باز بوده؟!

اومدیم دیدیم چراغاشو روشن کرده احتمالا میخواسته ببره نتونسته، در و پنجره هاش قفل بودن

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !

شکایت کنید انشالله پیدا میشه دزدش

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
شکایت کنید انشالله پیدا میشه دزدش

به امید خدا، حیف تبلت بچه ام باهاش برنامه میدی خیلی دوسش داشت! 

به امید خدا، حیف تبلت بچه ام باهاش برنامه میدی خیلی دوسش داشت! 

انشالله

فدای سرتون فدای سرش جونتون سلامت

انشالله فدای سرتون فدای سرش جونتون سلامت

سلامت باشین

سلامت باشین

ممنون همچنین