2777
2789

فقط میدونه یه وامی میدن که نمیشه باهاش خونه خرید

با سودش ۵ برابر باید پرداخت کنی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایکم کنید  اگه دوست داشتین فردا از همسرم بپرسم کارمند بانک مسکن

سلام عزیزم ممنون میشم بپرسی  

یه سوال دیگه اینکه اگه بخوایم 5سال دیگه وام رو بگیریم میشه نفری 400تومن، یعنی 800میلیون، آیا اصلا میشه دونفرمون وام رو بگیریم؟

از این ماه چقدر باید پرداخت کنیم ماهانه تا 5سال دیگه؟

و پنج سال دیگه ماهی چقدر باید پرداخت کنیم؟

ممنونم گلم لطف میکنی  

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

سلام عزیزم ممنون میشم بپرسی     یه سوال دیگه اینکه اگه بخوایم 5سال دیگه وام رو بگیریم میش ...

عزیزم سلام بابت تاخیر عذر خواهم

این سوال شما بستگی به محل سکونتتون داره که در تهران یا شهر های بزرگ و یا سایر شهر ها زندگی میکنید که در هر صورت میتوانید زن و شوهر امسال حساب را افتتاح کنید و پس از پنج سال هر دو نفر مجموعا از تسهیلات استفاده کنید

که بعد از پنج سال در تهران نفری ۴۰۰

در کلان شهر ها نفری ۳۵۰

و در سایر شهر ها نفری ۳۰۰

میلیون تومن دریافت کنید

سلام عزیزم ممنون میشم بپرسی     یه سوال دیگه اینکه اگه بخوایم 5سال دیگه وام رو بگیریم میش ...

در تهران ماهیانه یک میلیون و دویست هزار تومن واریز کنید مبلغ ۴۰۰میلیون تومن تسهیلات را دریافت می کنید

عزیزم سلام بابت تاخیر عذر خواهم این سوال شما بستگی به محل سکونتتون داره که در تهران یا شهر های بزرگ ...

ممنون گلم لطف کردین    

هیچ وام  دیگه ای نیست که یه مبلغ بالا باشه؟عزیز دلم؟

مثلا 500 به بالا یا یک میلیارد و...؟

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌