2821
2789
عنوان

گلو درد کرونا

111 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

اول تشکرمیکنم از همه کسایی که راهکارمیدن ببخشین اگه جواب ندادم 

بچه ها بچم 4سالشه امروز تب کرد تبشو با شیاف کم کردم ولی الان تو خواب انگار گلوش اذیته.مدام اب دهان قورت میده.برای گلوش چیکارکنم با توجه به سنش؟

بازم ممنونم

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

شربت آبلیمو عسل بهش بده واقعا عالیه قرقره اب نمک هم خوبه روزی دو سه بار برا شربت عسل هم حتما اب ولرم باشه واگ تونستی آب لیمو ترش تازه بریز توش

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍

بهش دمنوش بده 

گل ختمی اویشن گل بابونه گل پولکی 

دکترهم ببرش 

نگران نباش چون بچس زود خوب میشه 

فقط حواست باشه شما نگیرین چون بزرگا مصیبته تا خوب بشن ولی بچه ها زود خوب میشن 

نگران نباش بهش ویتامینc بده

سیب و اب هویج بده 

و سوپ 

لبنیات ممنوع

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیفن هیدرامینم بهش بده ساده نه کامپاند درد گلوشو کم میکنه ی جورایی بی حس میکنه داخل دهان و گلوشو نگران نباش خوب میشه انشاله...سرخ کردنی غدای چرب و....ممنوع

جوشونده اویشن عالیه

شربت آبلیمو عسل بهش بده واقعا عالیه قرقره اب نمک هم خوبه روزی دو سه بار برا شربت عسل هم حتما اب ولرم ...

مشکل اینه که فقط 4سالشه و هرچیزی رو نمیخوره مثلا اب نمک اصلا نمیتونه قرقره کنه یا شربت عسل دوست نداره موندم چی بدم که سریع خوبش کنه.فقط دمنوش اویشن و دادم چون میخورد

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
بهش دمنوش بده  گل ختمی اویشن گل بابونه گل پولکی  دکترهم ببرش  نگران نباش چون بچس ز ...

ویتامین سی هر روز میخوره 

ماهم درگیر شدیم 6روز پیش همسرم سه روز پیش من امروزم بچم

فقط موندم چی بدم گلوش اذیت نشه برای گلوش بیقراره تو خواب

دیفن هیدرامینم بهش بده ساده نه کامپاند درد گلوشو کم میکنه ی جورایی بی حس میکنه داخل دهان و گلوشو نگر ...

دیفن هیدرامین خودمم بهترکرد ب نظرت براش ضرر نداره 4سالشه؟

چقدر بهش بدم دیفن؟ممنونتم

مشکل اینه که فقط 4سالشه و هرچیزی رو نمیخوره مثلا اب نمک اصلا نمیتونه قرقره کنه یا شربت عسل دوست ندار ...

عزیزم پسر من تازه ۵ سالش تموم شده یادم از ۳ سالو نیم ک بود قرقره رو میکرد شربت عسلم هرجورشده بهش بده راستی ابنبات هیی هست ک داروخونه میفروشه با طعم میوه س مث پرتقال توت فرنگی و...عالیه پسر من ک عاشقشه بدی ی ورقشو تو ی روز میخوره براش بخر بگو مکیدنی هست باعث میشه گلوش خشک نشه و درد کمتر میشه

لطفا هرکی هست کمک کنه ممنونتونم

دیفن هیدرامین خودمم بهترکرد ب نظرت براش ضرر نداره 4سالشه؟ چقدر بهش بدم دیفن؟ممنونتم

من یادمه از دوسالگی بهش دادم نه فدات ۸ ساعت ی بار ی قاشق مرباخوری نه بیشتر

عزیزم پسر من تازه ۵ سالش تموم شده یادم از ۳ سالو نیم ک بود قرقره رو میکرد شربت عسلم هرجورشده بهش بده ...

ممنون عزیزم خدا هرچی میخوای بهت بده گلم.باشه حتما انجام میدم

من یادمه از دوسالگی بهش دادم نه فدات ۸ ساعت ی بار ی قاشق مرباخوری نه بیشتر

الان بهش میدم ممنونتم.خداهرچی میخوای بهت بده دوستم.

ویتامین سی هر روز میخوره  ماهم درگیر شدیم 6روز پیش همسرم سه روز پیش من امروزم بچم فقط موندم چ ...

شربت دیفن هیدرامین برای گلو خوبه ولی نمیدونم شرایط مصرفش برای بچه ها چطوره میتونی از داروخونه بپرسی برای کرونا بابام دکتر رفت برای گلو دیفن هیدرامین داد 

ممنون عزیزم خدا هرچی میخوای بهت بده گلم.باشه حتما انجام میدم

خواهش میکنم مهربون اصلا نگران نباش دیفن هیدرامین رفتی داروخونه بگو ساده بده بگو برا بچه س کامپاناد رو بزرگا میخورن امیدوارم ب همین زودی خوب شه و شیطنتاشو شروع کنه😂😂😂

شربت دیفن هیدرامین برای گلو خوبه ولی نمیدونم شرایط مصرفش برای بچه ها چطوره میتونی از داروخونه بپرسی ...

منم دکتر امروز بهم داد خیلی خوبه فقط نمیدونستم میشه ب بچه داد یا نه