2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😂  ن بابا چه ربطی داشت

چی چه ربطی داشت؟ بیشتر طرفدارای کی پاپ دخترای 13-14 ساله هستن. اینا هم پول و در آمد محدودی دارن! نگفتم همشون. ولی بیشتر از همین سنن. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
چی چه ربطی داشت؟ بیشتر طرفدارای کی پاپ دخترای 13-14 ساله هستن. اینا هم پول و در آمد محدودی دارن! نگف ...

ازین لحاظ که 13 اینا ساله هستنو درامد ندارن درسته. 

اما خب ارمی بالای 20 سالم زیاد هست. 

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏
این ارمی چیه؟ دوست خل من که کلا از دست رفته ....دهنمو سرویس کرده انقدر استوری و پست میزاره ازشون... ...

یه گروه خواننده ب اسم بی تی اس هست. کلا به طرفداراشون آرمی میگن

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏
چی چه ربطی داشت؟ بیشتر طرفدارای کی پاپ دخترای 13-14 ساله هستن. اینا هم پول و در آمد محدودی دارن! نگف ...

نه نیستن !! همه سنی داریم از نوجوان تا میان سال و پیر تو تیک تاک و.. اگر باشین متوجه میشین 🙂

ربطی نداره شما که داری میگی ۱۳ و ۱۴ ساله به کسایی که بزرگترن واقعا بر میخوره چون عین هیت دادن میمونه 

بیشتر هم جوون هستن بالای 20 سال (من اطلاعات دارم که میگم ) کیپاپ هم دنیای بزرگیه پس طبیعیه که از هر سنی باشن (من خودم آرمیم بزرگترین فندوم اینه 😐پس لطفا نگین که همش بچه ها هستن که طرفدارشونن ) 

🙂و اینکه فن بوی هم داریم نمیشه گفت که همش دخترای نوجوان