2777
2789
عنوان

حرف و حرف

90 بازدید | 4 پست

مغزم پر از حرفه..سرم پر از فکره..زندگیم این روزا خیلی شلوغه...دنبال یه قطره آرامشممم...اونقدر حرف تو سرم هست و فکر که نمی دونم چطوری باید خالیشون کنم و ازشون بنویییسمممم...کاش بتونم بنویسم..کاش

+خدای من به همه قلبهای اشوب ارامش ببخش

+خدای من دلخوشی ام تویی،کنارم باش..خودتو ازم نگیر..بذار همیشه حست کنم.

+خدا جونم؛دلش خوش باشه که با وجود بدیاش طاقت دردشو هم ندارم

+خدای من فردا روز مهمیه برام..مصلحتمو با خواسته قلبم یکی کن 

+خدای من مراقبم باش فردا و فرداها

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

چیزهای زیادی تو زندگی ام دلمومیشکنه و له میکنه..اما من زنده ام اولویت الانم اینه که با همین دردام تلاش کنم برا اینده...خیلی وقتا کم میارم اما باز ادامه میدم..حتی مثل الان پر بغض

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

امروز دردای زیادی کشیدم..غم زیادی تو دلم لونه کرده بود...اما خب من خو کردم به این درد و غم ها..چقدر دلم یه خوشی میخواد از جنسی که دلمو گرم کنه..یه چیز دائمی..

حالم بده و تظاهر به خوبی میکنم و همین خودش همه چیز رو بدتر می کنه..نمی دونم شایدم بهتر میکنه...

چقدر دلم میخواد یکی بشینه جلوم هیچی نگه بذاره من از دردای امروزم بگم گریه کنم بعد اخر سری بغلش کنم سرمو بذارم رو شونش و بتونم کمی اروم بشم...

خدای من شونه هام از کشیدن این دردا خسته اس...حال دلمو ببین..من فقط نگام به توعه...کمکم کن خیلی تنهام و بیشتر از هر وقتی حس بی پناهی دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز دردای زیادی کشیدم..غم زیادی تو دلم لونه کرده بود...اما خب من خو کردم به این درد و غم ها..چقدر ...

یه مرد تا وقتی با ارزش که برات شادی بیاره. 

وقتی نیست باید حتی بهش یه لحظه هم فک نکنی 

تا قبل از اینکه رگ های نازک مغزت در اثر این همه حجم از اندوه پاره بشن یه خودت بیا.

وگرنه روزی میبینی که خدا نکرده سکته مغزی کردی 

با ارزش ترین این زندگی فقط خودت هستی. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.