2821
2789
عنوان

متفرقه

103 بازدید | 16 پست

سلام

ب راهنمایی نیاز دارم،دوست برادرم بم پیشنهاد دوستی داده البته برای اطمینان من گفته ک ۲ ماه میتونیم باهم رفت و امد کنیمو هم دیگرو بهتر بشناسیم و اگه ازم خوشت اومد ب برادرم میگه،حتی فالم گرفتم خوب اومده،نمیدونم واقعا اوکی بدم یا چی،خیلیم تاکید داره ک از سالها قبل ازت خوشم میومده،درکل ادم بدیم نیست،ولی پیشنهاد دوستی داده ن حتی اینکه بخاد حرف از ازدواج بزنه

تعداد رای : 3
نظرسنجی
۱
2
66%
۲
1
33%

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگ ازش خوشت میاد باهاش دوستم نشو ولی خب سعی کن بشناسیش

اخرش همون ۲ ماه فرصتم ک خاسته بازم دوستی حساب میشه دیگه،ک مطمئنم اگه داداشم یا خانوادم بفهمن ،واقعااااا عصبی میشن

اشکالی نداره، دفعه بعدی یاد میگیری ، کلا از بحث تاپیکی که زدی خارج شد همه درگیر نظرسنجی شدن😄

😂😂وای اره بخداااا،اصن از بحث من این موضوع شیرینتره،حالا دور از شوخی ب نظر شما چیکار کنم؟؟؟

😂😂وای اره بخداااا،اصن از بحث من این موضوع شیرینتره،حالا دور از شوخی ب نظر شما چیکار کنم؟؟؟

همچین موردی که برام پیش نیومده پس شاید راهنمایی خیلی خوبی نباشه ولی اگه به فرض در این موقعیت باشم قبول نمیکنم مگر اینکه خانواده ام را در جریان بزارم به خاطر صمیمیتی که با برادرم داره محتاط تر عمل میکنم

2824
2823
2791
2779
2792