2777
2789
عنوان

حقوق همسر

430 بازدید | 22 پست

سلام خانوما

امشب شوهرم گف ک تولد خواهرزادمه برو گوشیمو بیار بهش تبریک بگیم منم اوردم ولی زنگ زدم برنداشت بعدس دیدم واس شوهرم دو پیام اومده رفتم دیدم ک پولی بهس واریز شده پایا-۵ ملیون خودشم کارمند دادگستری و منم یه پولی تو بانک دارم ک شوهرم هرماه وام پولشو میریزه من سودشو برمیدارم این از این.

حالا من بهس گفتم حقوقتو ریختن؟اینا چه پولاییه باورتون میشه همس حرص میداد بهم میگف اره پولام زیاد اصلا ب تو چه 

منم حیلی ناراحت شدم هم پریودم هم ک دیگ ازش بیزار شدم میگم چرا بهم حرص میدی مگ چی پرسیدم مگ حق ندارم ازت حقوقتو بپرسم ک واریز شده یا نه میگ نه نپرس از این به بعد به گوشیمم سرک نکش لطفا.اینم بگما بهش از لحاظ خیانت اینا اعتماد  کامل دارم ولی همش حساس پول بپرسم ولی اخه چه زمونه ای ک مخارج ازش نپرسم و عین زن بی سوادا بی خبر باشم☹😞کیا شوهرشون اینجوریه

دیگ گفتم ک اون چندغازی ک میگیرم ازش قانع باشم و در اینده برم سرکار اخه خیلی بهم برخورد😞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صادقانه بگم کارت واقعا زشت بوده

منم جای شوهرت بودم همین کارو میکردم

با سواد بودن به معنی سرک کشیدن و فضولی نیست

ادم با سواد به خودش احترام میذاره و اجازه نمیده که این حرف ها رو بشنوه

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅

والا دختر خالم شوهرش دادگستری اونم از همه چیه شوهرش خبر داره مثلا میریم اونجا من افسرده میشم احساس میکنم خیلی شخصیتم میشکنه هی میگ به شوهرم اره اینو ریختن اینو کسر کردن از حقوقتون ولی من بدبخت از هیچیس خبر ندارم ینب بهم نمیگ حالا گوشیشم بردارم برم قسمت پیام پولاش میگ باز چیه واس پول زنم شدی؟؟اینم شد حرفش

والا دختر خالم شوهرش دادگستری اونم از همه چیه شوهرش خبر داره مثلا میریم اونجا من افسرده میشم احساس م ...

بخدا اصلااا ناراحتی نداره اگر گفتن اینو ریختن اونو ریختن بگو من کاری به این کارا ندارم فقط خرج میکنم 😆😆😆حساس نشو

صادقانه بگم کارت واقعا زشت بوده منم جای شوهرت بودم همین کارو میکردم با سواد بودن به معنی سرک کشیدن ...

خب پس چرا خودش گاهی سرک میکشه گوشیم.؟مگه من زنش نیستم؟مخفی کاری نداریم ک

خب پس چرا خودش گاهی سرک میکشه گوشیم.؟مگه من زنش نیستم؟مخفی کاری نداریم ک

بخدا  زنیم نیستم ک خرج رو دستش بزارم چیزای گرون بگم بخره قانعم خیلی ولی اینک ازش میپرسم ک حقوقتو ریختن این پولا چیه راستیتش میخام بهم بگ  عین دوستا.ولی این رو در روم وایمیسته صدبارر بهش گفتم مگه من زن ولخرجیم ک قایم میکنی همش مثلا بدونم حقوقتو ریختن چیکار میکنم؟

یعنی چی حساب داری هر ماه وامشو میده شما سودشو برمیداری. بعد هم مگه هر کس از حقوق شوهرش نپرسه بی سوا ...

ببین من ۲۶ ملیون پول دارم بانک ک ۶ ملیونش شوهرم گداشته روش  با وام دیگ ینی وام برداشتیم ۶ ملیون بعدش شوهرم هرماه ۶۰۰ میده وامم و سود ۲۶ تومن ک میشه ماهی ۴۰۰ میریزه حسابم

من موندم این مردایی که به پولاشون اتقدر تعصب دارن و قیافه میگیرن چرا اصلا زن میگیرن نمونش شوهر خودم ...

اره والا تو عقد گفتن شریکین به مال هم الان میگم میگ بی جا کرده هرکی گفته😒