2777
2789
عنوان

خانوما یسوال

198 بازدید | 27 پست

پدرم دوماه میشه فوت شده ابان عروسی دخترخاله همسرمه

بنظرتون برقصم یاخیر؟یعنی من اصلا اطلاعی ندارم که چی درسته نرقصم ماراحت میشن؟چ کنم؟چی درسته

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بستگی ب خودت داره اگ حسو حالشو داری برقص ب کسی چ ربطی داره 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
اخه میخوام بدونم درستش چی هست

درستش اینه ک نرقصی چون میگن نگاه باباش دوماهه فوت شده چه قری میده میدونی ک دهن مردمو نمیشه بست

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
ناراحت ممیشن پس یعنی عادی؟میترسم تعارف کنن

اره عادیه بشین یه گوشه

درسته که حرف بقیه هیچ اهمیتی نداره و اخرش همه هر حرفی میزنن ولی خب به احترام پدرت نرقصی بهتره 

اونوقت هم بهشون احترام گذاشتی و رفتی هن اینکه کسی نمیگه پدرش فوت شده داره وسط قر میده

راستی خدا رحمتشون کنه🙂🖤

‌‌

عزیزم این حرف ازنظر روانشناسا درست نیست اما بنظر من نرو تازه فوت کرده بالاخره باید یه احترامی گزاشته بشه.. ما برای فوت بابابزرگم تا شیش ماه جایی نمیرفتیم.. بنظرم نرو کلا