2821
2789
عنوان

کرم پودر مای

2426 بازدید | 8 پست

من یه مدت کم از کرم پودر مای استفاده کردم حس میکنم صورتمو خراب کرده 

راسته میگن محصولات مای لک میاره با طلا هم تست کردم سیاه شد 

شما از چه کرم پودری استفاده می‌کنید؟

خدایاشکرت ❤

با محصولات مای فاتحه ی پوستت رو بخون عزیزم....

من کرم پودر استفاده نمیکنم . قطعا پوستی که نتونه تنفس کنه آسیب میبینه.

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من قبلا مای استفاده میکردم به شدت چرب میشد پوستم، حد تا پنککم چربیش معلوم بود، کلا از محصولات مای راضی نبودم، پنککش که افتضاح بود😕

گلدن رز خیلی خوبه، من خودم مغازه لوازم آرایشی دارم مشتریام از گلدن رز خیلی راضین، البته مارک میکاپم خوبیه مخصوص پوستای چربه

آره بخاطر پیگمنت و کاور زیادیشه، نمیذاره پوست نفس بکشه

من خودم خیلی کم کردمپودر استفاده میکنم و به جاش پوستمو اساسی درمان کردم

هروقتم مجبور شم بزنم بعدش حتمت روتین انجام میدم که ر.ی.د.ه نشه تو پوستم

شما هرچی استفاده کنی پوستو خراب میکنه سعی کن کمتر استفاده کنی بعدشم درست بشوری یا تونر و اسکراب کنی

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
آره بخاطر پیگمنت و کاور زیادیشه، نمیذاره پوست نفس بکشه من خودم خیلی کم کردمپودر استفاده میکنم و به ...

ببخشید میشه اسپ تونرتو بگی 

میخوان تونر ویتریال بگیرم نمیدونم خوبه یا نه 

خدایاشکرت ❤
ببخشید میشه اسپ تونرتو بگی  میخوان تونر ویتریال بگیرم نمیدونم خوبه یا نه

تونر ویتامین سی پیکسی هست گلم

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است