2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسکوات بزن باشن بزرگ میشه در عرض دوسه اثرشو میبینی.اثر خیلی بیشتر میخوای برو باشگاه با وزنه و دستگاه کار کن

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊
با ورزشای مخصوص باسن.  توی باشگاه. چون تو خونه فاز نمیده😁و مصرف پروتئین زیاد. البته الان باز ل ...

اها مکملم میخوردی اجی؟

جز خدا یاوری ندارم..برای سلامتیم و مشکلاتم صلوات بفرستین ممنون دلشاد بشین😊 
نه عزیزم. پروتئین غذام زیاد بود. مکملا واسه ورزشای خیلی سنگینه. من در حد یکم رو اومدن کار میکردم

مثلا چی میخوردی اجی؟

جز خدا یاوری ندارم..برای سلامتیم و مشکلاتم صلوات بفرستین ممنون دلشاد بشین😊 

عزیزم ی سوال من این برنامه رو نصب کردم.اولی فرم عضله هست دومین برنامه اش باسن بزرگتر .بنظرت واسه ماه اول برنامه دوم باسن بزرگتر رو برم بعد ماه بعد برنامه اول فرم عضله؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹