2777
2789
عنوان

گریه

105 بازدید | 5 پست

دوستان من از نامزدم جدا شدم یه ساله خب.بعد دوشب تو خواب میبینم میخواد ازدواج کنه یا با کسی میخواد باشه شدیدا گریه میکنم که توی خواب حالت تنگی نفس میگیرم.میشه لطفا کسی تعبیرشومیدونه بگه

انشالله خیره. گریه تو خواب شادیه. انشاالله به زودی یه ازدواج خوب میکنی

از خودم گفتم😐

ولی درسته😜

زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانت‌های شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقت‌بار طبیعت سرکوب شده‌اش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب می‌کند، که اعتماد به‌نفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه می‌ایستد، که به عنوان نماینده هم‌جنسانش برای حقوقش می‌جنگد.          📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاا... الان ازخودت گفتی؟😂

اره😂

زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانت‌های شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقت‌بار طبیعت سرکوب شده‌اش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب می‌کند، که اعتماد به‌نفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه می‌ایستد، که به عنوان نماینده هم‌جنسانش برای حقوقش می‌جنگد.          📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای