2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دال میزاریم با اب بپزه با شعلع کم تا غلیظ بشه جداگونه پیاز سرخ میکنیم سیر و جعفری فلفل سبز له شده بهش اضافه میکنیم بعدش گوجه ها اضافه میکنیم پوست گرفتع باشع بعد ادویه دال نمک زردچوبه اضافه میکینم میزاریم بپزه وقتی خوب پخت بع دال اضافه اش کنید بزارید یکم دم بکشه خورشتون آمادههست

توضیح بده لااقل

اشترودل که خمیر درست میکنی از کنارها نازک نازک مستطیلی میبری وسطش کالباس و فلفل دلمه و مرغ و پنیر میریزی خمیر و ضربدری میپیچی میزاری تو فر ...

اسپنیش کوکو هم مرغ پخته و قارچ و فلفل دلمه و کالباس و پیاز سرخ شده و سیب زمینی نگینی و خلاصه هرچی که دلت میخواد مثل هویج نگیمی و لوبیا سبز و نخود فرنگی و ذرت و اینا همه رو با هم مخلوط میکنی نمک و ادویه فراوون میزنی با چندتا تخم مرغ طوری که قشنگ تخم مرغ چسبندگی ایجاد کنه مخلوط میکنی تو تابه روغن نیریزی میزاری با شعله کم بپزه و سرخ شه موقع برگردوندنم هم میتونی برش بزنی هم تو تابه دوطرفه یا بشقاب برگردونی

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

انشالله ک خوب میشه😉

دعا کن 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

دال میزاریم با اب بپزه با شعلع کم تا غلیظ بشه جداگونه پیاز سرخ میکنیم سیر و جعفری فلفل سبز له شده بهش اضافه میکنیم بعدش گوجه ها اضافه میکنیم پوست گرفتع باشع بعد ادویه دال نمک زردچوبه اضافه میکینم میزاریم بپزه وقتی خوب پخت بع دال اضافه اش کنید بزارید یکم دم بکشه خورشتون آمادههست