2821
2789
بابا😮درست گفتی خواستم ببینم حست درسته جنسیت بچه بعدی خودم چی میشه کی خونه دارمیشیم

بچه خودتم حس میکنم پسره

یا دوقلو دختر پسر😁✨

ایشالا تا 8 ماه دیگه خونه دارم میشی

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقااااا همینه 😃 ماهان منو دوست داره ؟ به من فکر میکنه ؟ در این هفته میگه دوستم داره ؟

حسم میگه خیلی دوستت داره 

واضح که نمیگه دوستت داره

سعی میکنه یه راه پیدا کنه باهات بیشتر حرف بزنه 

خوشبخت میشین🙈

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
بچه خودتم حس میکنم پسره یا دوقلو دختر پسر😁✨ ایشالا تا 8 ماه دیگه خونه دارم میشی

عاشق دوقلوم😍

🔴توجه توجه 🔴کاربری دست دو نفر خودم خواهرم🙃🙃 من  حسابم زهمه مردم این شهرجداست من امیدم بخدا بعد 👈خداهم بخداست 👉
تصادف کرده بودم یک هفته تو کما بودم☺ بعد از تصادف که یسرع نرفتم تو کما بعد تصادف که میارنم بیمارست ...

یاخداا..خدا بهت رحم کردهه دختر ووووی الهی بلا ازت دورباشه خدایااااا‌چه راحتم میگی...الهی تنت سلامت و خوش باشه‌

خدایا به امیدی تو...برای حاجت دلم دعاکنید 💙

حسم میگه خیلی دوستت داره  واضح که نمیگه دوستت داره سعی میکنه یه راه پیدا کنه باهات بیشتر حرف ...

میتونی‌‌حس‌کنی..من‌باردارم‌الان‌ یانه؟؟‌دو روز از موعدم‌گذشته

خدایا به امیدی تو...برای حاجت دلم دعاکنید 💙

یاخداا..خدا بهت رحم کردهه دختر ووووی الهی بلا ازت دورباشه خدایااااا‌چه راحتم میگی...الهی تنت سلامت و ...

مرسی عزیزم 😘

خو چیکار میتونم بکنم خو😂

این کاربری دست دونفره⚘😘

اوکی حالا منو بگو😐🥺

بهش میرسم؟اگه اره لطفا بگو چقدر طول میکشه؟

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور
2790
2823
2791
2779
2792