2821
2789
یا خدا  الان خوبی؟  کی مرخصی؟  شاید عجیب باشه ولی من خیلی دلم میخواد برم کما حس ...

الانم زیاد خوب نیستم

نامزدم این چندروزه کلییی بخاطرم عذاب کشید

یه هفته دیگه مرخصم

ببین کما رفتن چیز جذابی نیست بخدا

خودمون شاید واسمون خواب باشه ولی اطرافیانمون میمیرن و زنده میشن💔

این کاربری دست دونفره⚘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم زیاد خوب نیستم نامزدم این چندروزه کلییی بخاطرم عذاب کشید یه هفته دیگه مرخصم ببین کما رفت ...

خیلی ناراحت شدم

ایشالا زود خوب بشی مثل قبل🥺💔

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
اسی چرا واسه منو نمیگی ؟😔😔😔

ندیدم ببخشییییدددد

ادبیات و هنر دوست داری 

فروردینی هستی؟؟ 

یکم زود عصبی میشی 

یکمم ترسویی 

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
ندیدم ببخشییییدددد ادبیات و هنر دوست داری  فروردینی هستی؟؟  یکم زود عصبی میشی  یک ...

خردادی هستم بقیه درست بود 

خواهش میکنم 😁

مرسی 😍😍😍🥰🥰

حسشون راجب اینکه دانشگاه سراسری قبول میشم ؟ یا راجب اینکه اونیکه دوسش دارم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟

😘😘

حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَڪیٖلْ...😍
پسره خوبه  

عزیزم به نظرت حامد بهم پیام میده؟کی؟

کی ازدواج میکنم؟؟

لطفا خصوصیاتمم بگو

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
بیشتر وقتا کسلی فیلم دیدنو خرید کردنو دوست داری دوست داری دست و دلبازی... کم حرف... مهربون...  ...

دقیقااااا همینه 😃

ماهان منو دوست داره ؟

به من فکر میکنه ؟

در این هفته میگه دوستم داره ؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بیشتر وقتا کسلی فیلم دیدنو خرید کردنو دوست داری دوست داری دست و دلبازی... کم حرف... مهربون...  ...

مننن

انصراف بدددددم یا نهههههههه

انصراف بدم دوباره کنکور بدم جای بهتر قبول بشم بهتره یا نه 

انصراف بدم ؟؟اره یا نه♥️میخوام دوباره کنک‌ر بدم، بدم کنکور؟؟؟

اولیو نمیگیره حسم بچه پسره وقتی جنسیت معلوم شد یه جا تگم کن بهم بگو 

بابا😮درست گفتی خواستم ببینم حست درسته جنسیت بچه بعدی خودم چی میشه کی خونه دارمیشیم

🔴توجه توجه 🔴کاربری دست دو نفر خودم خواهرم🙃🙃 من  حسابم زهمه مردم این شهرجداست من امیدم بخدا بعد 👈خداهم بخداست 👉
2790
2823
2791
2779
2792