2777
2789
عنوان

پودر بچه🤦‍♀️

1944 بازدید | 32 پست

بچه ها زیر گردن بچم بد سوخته بود،سودوکرمم که زدم بعدش دونه های ریز سفید زد!!!دیگه مجبور شدم دو بار پودر بچه زدم،واقعا هم بهتر شد،به نظرتون با همون دوباز هم ضرر میرسه به بچه؟؟؟؟عذاب وجدان دارم ولی خوب مجبور بودم

نه پودر بچه ضرر نداره ک

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر بچه چرا بده؟ 🤔

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

حالا با دوبار هیچی نمیشه قدیما دوش میگرفتن با پودر برا بچه. هرروز که از خواب پا میشی دست و صورت بچه و زیر گردنشو بشور. اینطوری هم عادت میکنه صبحا دست و روشو بشوره و سرحال میشه گردنشم نمیسوزه

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

واسه سوختگی زیر گردن و زیر بغل و زیر پوشک بچه کرم زینک اکساید فیروز بزن، خیلی خوبه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

واسه سوختگی زیر گردن و زیر بغل و زیر پوشک بچه کرم زینک اکساید فیروز بزن، خیلی خوبه

اره خوبه، ولی بد شسته میشه، من به خاطر همین سعی میکنم نزنم چون خیلی باید بکشی روش تا شسته شه باز پوستش قرمز میشه😶

خیلی کوچولوعه،سختمه بشورم زیر گردنشو،دو ماهشه

اوخی عزیزم خدا حفظش کنه

نی نی من بیست روزشه هرروز میشورم براش. شما اگه سختته یه کاسه اب ولرم بیار با اون بشور کاری نداره که. من میبرم تو سینک دستشو میشورم خوشش میاد😅

اره خوبه، ولی بد شسته میشه، من به خاطر همین سعی میکنم نزنم چون خیلی باید بکشی روش تا شسته شه باز پوس ...

با دستمال مرطوب یا دستمالی که خودت نم دار کردی آروم پاک کن بعد اونو بشور

با یکی دوبار چیزی نمیشه ولی استفاده نکید سرطان زا تو ی ه مستند دیدم میگفت

🔴توجه توجه 🔴کاربری دست دو نفر خودم خواهرم🙃🙃 من  حسابم زهمه مردم این شهرجداست من امیدم بخدا بعد 👈خداهم بخداست 👉
اره خوبه، ولی بد شسته میشه، من به خاطر همین سعی میکنم نزنم چون خیلی باید بکشی روش تا شسته شه باز پوس ...

محافظ پوست هم هست دیگه نباید زود شست یه کم که بگذره دیگه سخت نیست پاک کردنش

بچه ها اگ میشه سوال منم جواب بدین بیزحمت،پسرم ۲۲روزه س،خ زور میزنه و نفخ میکنه واذیته... چیکار کنم؟

احتمالا کولیک داره عزیزم. پسر منم همینطوری بود بردم دکتر. چیز خاصی نیست یه قطره و شربت داد