2777
2789

نبات زیاد نخور

پیاده روی کن 

عرق نعناع بخور

غذاتو خوب بجو و وعده هاتو زیاد کن حجمشو کم

بعد غذا دراز نکش سعی کن یکم راه بری

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

واااای از دلدرد و پهلو درد 

حجم غذاتو کم کن ولی وعده ها رو زیاد کن 

بعد غذاخوردن دراز نکش نیم ساعتی بشین 

رو غذا هم اب نخور 

اگه شرایطت مث من باشه تا هفته ۲۰ ام داری بعدش جنین بزرگتر میشه درد کمتر میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااای از دلدرد و پهلو درد  حجم غذاتو کم کن ولی وعده ها رو زیاد کن  بعد غذاخوردن دراز نک ...

وای شمام این جوری هستی؟دلت درد میکنه؟معدتم درد میکنه،اخه جنین چه ربطی به معده داره؟

خسته ترینم
نبات زیاد نخور پیاده روی کن  عرق نعناع بخور غذاتو خوب بجو و وعده هاتو زیاد کن حجمشو کم بعد ...

عرق نعنا خوردم خوب نمیشه،بارداری چه ربطی به معده داره اخه؟

خسته ترینم
وای شمام این جوری هستی؟دلت درد میکنه؟معدتم درد میکنه،اخه جنین چه ربطی به معده داره؟

نمیدونم والا ،پدر من دراومد 

دولا دولا راه میرفتم از درد ،ارامش نداشتم تا هفته ۲۰ بعدش اروم شد 

عرق نعنا خوردم خوب نمیشه،بارداری چه ربطی به معده داره اخه؟

گلم بارداری به همه چیز بدن ربط داره به همه چیز

حالا بزار ماهت بیشتر بشه میفهمی معده درد یعنی چی

من الان 31هفتمه بچم اومده زیر قفسه سینم

معده درد به کنار حتی نمیتونم راحت بخابم یا نفس بکشم

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
گلم بارداری به همه چیز بدن ربط داره به همه چیز حالا بزار ماهت بیشتر بشه میفهمی معده درد یعنی چی من ...

وای توروخدا،پس چرا بعضیا خیلی راحتن میگن ما هیچی نفهمیدیم،

خسته ترینم
گلم بارداری به همه چیز بدن ربط داره به همه چیز حالا بزار ماهت بیشتر بشه میفهمی معده درد یعنی چی من ...

آخی عزیزم چرا رفته اونجا زیر قفسه ی سینه😄ای نی نی شیطون بلا

خسته ترینم
وای توروخدا،پس چرا بعضیا خیلی راحتن میگن ما هیچی نفهمیدیم،

هیچی هیچی هم ک دیگه ن ولی خب بارداری خیلی دردسرا داره ک البته شیرینه

بخدا من ماهای اول ک از ویار و استفراغ داشتم میمردم چقدر لاغر شدم 

الان کمر درد پا درد دارم

معده درد سوزش سر دل

بی حالی خستگی فوری

همش گشنمه 

یه خاب راحت ندارم تا صبح ده بار بیدار میشم حداقل سه بار میرم دستشویی

ارزو مونده دلم دمر بخابم

صبح ساعت 6بچم لگد میزنه تو پهلو و قفسه سینم نمیزاره بخابم

روزی 15بار میرم دستشویی

کلا همه سیستم بدنت بهم میخوره

آخی عزیزم چرا رفته اونجا زیر قفسه ی سینه😄ای نی نی شیطون بلا

دیگه وقتی بزرگ میشه جاشون تنگ میشه منم کلا لاغرم شکمم کوچیکه دکترم میگه همه فضای شکمت بچس

هیچی هیچی هم ک دیگه ن ولی خب بارداری خیلی دردسرا داره ک البته شیرینه بخدا من ماهای اول ک از ویار و ...

بند خدا مادر،اون وقت این مردا چی کار میکنن نه عذابی نه چیزی،بعد فامیلی پدر و میزارن برای بچه این انصاف

خسته ترینم
دیگه وقتی بزرگ میشه جاشون تنگ میشه منم کلا لاغرم شکمم کوچیکه دکترم میگه همه فضای شکمت بچس

وای پس روزای سختی و پیش رو دارم، شما آخراش به سلامتی

خسته ترینم
بند خدا مادر،اون وقت این مردا چی کار میکنن نه عذابی نه چیزی،بعد فامیلی پدر و میزارن برای بچه این انص ...

دیگه همینه دیگه

الکی نیس ک میگن طرف مادره کسی احساسشو نمیفهمه

مادر شدن یه چیز اسمونیه