2777
2789
عنوان

بچه ها شبکه ۳

138 بازدید | 9 پست

الان میبینم چطوری بدون ماسک کنار هم ...مطمئنم نصفشون هم واکسن نزدن چطوری نمبگیرن

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کربلا

ما مغازمون جوریه که مشتریامون عرب هستن امروز داشت میگفت هممون واکسن دوز دوم روهم زدیم مرگ ومیر نداریم یا اگه هست بسیارکمه و تاهفته اینده عرب زیاد وارد ایران میشن 

این اقا عرب که به مااینجوری گفت

خدابزرگه🥰

همونطور که علی انصاریان و میناوند نگرفتن

اره نه منظورم کربلا...

پیاده رویشون

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
ما مغازمون جوریه که مشتریامون عرب هستن امروز داشت میگفت هممون واکسن دوز دوم روهم زدیم مرگ ومیر نداری ...

واقعا واکسن زدن عجب

موقعی که بگیرن که نمیان به شما اطلاع بدن ،کی گفته نمیگیرن

اره

ما مغازمون جوریه که مشتریامون عرب هستن امروز داشت میگفت هممون واکسن دوز دوم روهم زدیم مرگ ومیر نداری ...

واقعا عجیبه ...اعتقاد قلبی چکارا ک نمیکنه ...دهم محرم هم کربلا ک خیلی شلوغ شد مرگ بر اثر کروناشون ۰ بود