2777
2789
عنوان

میزتلوزیون+عکس

325 بازدید | 21 پست

دوستای گلم من قراره میزتلوزیون بگیرم بعد این طرحه اما رنگ قهوه ای قشنگه بگیرم یا نه زشته؟میشه راهنماییم کنین

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عکس پست اول گذاشتم غر نزنین😂

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
باید کل خونه رو ببینیم

خونم مبلامم کرم قهوه ای هست 

بستگی به رنگ. لوازم خونه ات داره. و مدل مبل و... 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

این رنگا مبلا.اخه تمام بازارو همین مدل پر کرده بود حالا طرحاش فرق میکرد.منم طلایی هاشو دوست نداشتم اما شوهرم میگه قشنگه

بنظر من ک خوشگله طرحش

دیوار پشت تی وی ساده باشه بیشتر نما داره

فقط درباره رنگش بنظرم بستگی به خونت داره

مثلا فرش و پرده و مبلات چه رنگیه

یا چه رنگی بیشتر توی خونت بکار بردی

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️