2777
2789
عنوان

امروز....😢😭

119 بازدید | 7 پست

امروز روز تولد خرگوشم بود حیف که دیگه پیشم نیست 😭 دوسال پیش رفت از پیشم خیلی دوسش داشتم وقتی میزاشتمش تو حیاط تا در رو باز میکردیم میپرید تو خونه یا هروقت صداش میکردم میومد پیشم اسمش پنبه بود نژاد لوپ هلندی  

اصلا تو خونه دستشویی نمیکرد مثلا میرفت بیشتر وقت ها تو دستشویی اونجا کار خرابیشو میکرد خیلی دلم براش تنگ شده😭😭😭

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از وقتی بچه بود پیش  خودم بود تا وقتی ۱ سالش شد😢

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره
از وقتی بچه بود پیش  خودم بود تا وقتی ۱ سالش شد😢

وای تو رو خدا 😭 خودم حالم بده 😭 دو رکزه ازش دورم حالم خیلی بده از بس دپرس شدم هیییچ کاری نکردم چون نمیتونم ... حیون خونگی خیللییییی دلبستگی داره بعد رفتنشون ادم دق میکنه

یه دختر قوی که قراره به خودش کمک کنه ❤ لطفا وقتی مخاطبم نیستید منو ریپلای نکنید 👻

[QUOTE=208894683]وای تو رو خدا 😭 خودم حالم بده 😭 دو رکزه ازش دورم حالم خیلی بده

خیلی سخته  😭😭 اما مال من نمرده مامان بابام بردنش گذاشتنش تو باغ همون اول که کرونا اومد هر جمعه میرم باغه شاید ببینمش 

من ی جوجه اردک داشتم سیاه و طلایی بود  اسمش بلک بود هر روز صبح یاد گرفته بود از قفسش بیاد بیرون میومد بالا سرم ی روز ساعت ۱ ظهر بود دیدم هنوز نیومده رفتم دیدم تو قفسش مرده بود  آب و غذا هم داشت😭😭

[QUOTE=208894683]وای تو رو خدا 😭 خودم حالم بده 😭 دو رکزه ازش دورم حالم خیلی بده  خیلی سخت ...

😔

یه دختر قوی که قراره به خودش کمک کنه ❤ لطفا وقتی مخاطبم نیستید منو ریپلای نکنید 👻
2827
2791
2779
2792