arezubanu مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 1581 عنوان طبیعی یا سزارین 82 بازدید | 9 پست خانوما طبیعی چندهفتگی انجام میشه؟زایمان چند هفتگی؟یعنی اگر مشکلی نباشه و زایمان زودرس پیش نیاد سزارین رو چند هفتگی انجام میدن معمولا؟ 1400/06/31 | 16:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goleabi عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 14029 طبیعی ۴۰ سزارین هفته ۳۸ چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷♀️
arezubanu مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 1581 سزارین بهتره از،هر لحاظ.... عاره سزارین میخام کلاچون واژینیسموس بودم فوبیای طبیعی دارم
همسرمدنیام عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 6490 هیچ کدوم از دهن بیاد مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
نیلوجونا عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 2811 عاره سزارین میخام کلا چون واژینیسموس بودم فوبیای طبیعی دارم منم واژینیسموسم من خبر دارم که گشتی مثل من یکی بشه دیونه ات، اما نشد