میخواد بره کلاس اول ولی اینقدرغرغرونق نق همش میگه بیاباهم بازی کن بریدم دیگه به مولا یه ساعت بازی کنم دوساعت همش که نمیتونم بازی کنم تی وی یکم میبینه دیگه میگه دوست ندارم با گوشیم ده دقیقه بازی نمیکنه همش میگه هم بازی ندارم بخدا کلافه شدم دیگه راه کار بدین بهم😭😭
هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
خواهر من میره کلاس اول تا دعوامون میشع یجوری وانمود میکنه که من بودم یا مثلا غر میزنه وسایلمو ور میداره میریزه کف اتاق میگه تو باید جمع کنی مامان بابامم طرفداری میکنن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
😂🤦♀️تا میام یکم براشون شکل بکشم تمرین کنم باز شروع میکنن به دعوا
و ما خدا را داریم میان تمام نداشته هایمان...🩷ممکنه صدتا مشکل واستون پیش بیاد، ممکنه بارها با هم دعوا کنین و حتی مقطعی از هم متنفر بشین. فقط یه نصیحت بهتون میکنم هیچوقت نه همدیگه رو تحقیر نکنین و نه حرمت همدیگه رو بشکنین. رابطه ای که حرمتش از بین رفته یه رابطه ی تمام شدست🩵 قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه رو خوشحال کنیم ، قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه با ما دوست باشن ❣️ نادیده بگیر هرکسی رو که شایسته توجه نیست🌱