2777
2789
عنوان

همسر طلبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 69 پست
آره اینم هس😁😍... عزیزم حاملگی چه حسی داره❤️😍 من خیلی دوست دارم بزودی تجربه اش کنم. فقط یکم ترسو ...

خلی حس خوبیه ،منم الانم یکم میترسم اما خیلی شیرینه و می ارزه😍♥️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
در جان و تن من  اکنون، دو قلب  دارد ضربان

جان و تن نبود البته پیکر بود... 😁ممنون ولی باز انگار جور در نمیاد 

حالا شاید من خیلی سختگیرم و میخوام ریتمش درست باشه 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خلی حس خوبیه ،منم الانم یکم میترسم اما خیلی شیرینه و می ارزه😍♥️

ای جانم.. 😍خدا یه نی نی صالح و سالم و زیبا قسمتت کنه

🥺برای منم دعا کن... 

بگو نی نی منم هر وقت صلاح دونست بیاد🌻🌼

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
انشالله برای شماهم همینطور ....چشم حتما

🌻🌻🌼

قضیه دنیا همسرم چی بود

با کاربری دلوینت یکی بودن با کاربری دنیا چس کلاس میذاشت با کاربری دلوینت سرطان داش مثلا🥴😐😐😐😐🔪

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
اومدم درخواست بدم دیدم قبلا درخواست دوستی دادم😂🤦🏻‍♀️چندسالته شما

😂🥰آره من درخواست فرستاده بودم برات قبول کردی، 

بیا بریم خصوصی 🥰

جان و تن نبود البته پیکر بود... 😁ممنون ولی باز انگار جور در نمیاد  حالا شاید من خیلی سختگیرم ...

منم دیدم 

جان و تن رو از خودم گفتم 

یعنی مترادف پیدا کردم 

تو اکثر شعرهای شاعران بزرگ بعضی قافیه ها و ردیف ها آهنگ همگون ندارند و فقط هم قافیه و ردیف هستند! 

عاشق و رند و نظربازم و میگویم فاش....تا بدانی که به چندین هنر آراسته‌ام....👍😜