2777
2789
عنوان

همسر طلبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 69 پست
آره اینم هس😁😍... عزیزم حاملگی چه حسی داره❤️😍 من خیلی دوست دارم بزودی تجربه اش کنم. فقط یکم ترسو ...

خلی حس خوبیه ،منم الانم یکم میترسم اما خیلی شیرینه و می ارزه😍♥️

ابدولله ماننسی حسینا.
در جان و تن من  اکنون، دو قلب  دارد ضربان

جان و تن نبود البته پیکر بود... 😁ممنون ولی باز انگار جور در نمیاد 

حالا شاید من خیلی سختگیرم و میخوام ریتمش درست باشه 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خلی حس خوبیه ،منم الانم یکم میترسم اما خیلی شیرینه و می ارزه😍♥️

ای جانم.. 😍خدا یه نی نی صالح و سالم و زیبا قسمتت کنه

🥺برای منم دعا کن... 

بگو نی نی منم هر وقت صلاح دونست بیاد🌻🌼

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
انشالله برای شماهم همینطور ....چشم حتما

🌻🌻🌼

اومدم درخواست بدم دیدم قبلا درخواست دوستی دادم😂🤦🏻‍♀️چندسالته شما

😂🥰آره من درخواست فرستاده بودم برات قبول کردی، 

بیا بریم خصوصی 🥰

جان و تن نبود البته پیکر بود... 😁ممنون ولی باز انگار جور در نمیاد  حالا شاید من خیلی سختگیرم ...

منم دیدم 

جان و تن رو از خودم گفتم 

یعنی مترادف پیدا کردم 

تو اکثر شعرهای شاعران بزرگ بعضی قافیه ها و ردیف ها آهنگ همگون ندارند و فقط هم قافیه و ردیف هستند! 

عاشق و رند و نظربازم و میگویم فاش....تا بدانی که به چندین هنر آراسته‌ام....👍😜