2777
2789
عنوان

همسر طلبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 69 پست

چند ماه پیشم یه دروغ دیگه ش رو شد از اون روز در عجبم چطور یه عده بهش اعتماد کردن و باهاش دوست بودن

امید واقعی یعنی امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اون بابا نوشته بود شوهرش بیمارستان موند و‌اومده بود مسافر خونه تنهایی و‌بعدش نماز میخونده 

چند بار خواستم بیام داستان عجیب غریب زندگی مامان بابام از کودکی تا ازدواجشون رو بنویسم

بعد یاد همین کاربر ها مثل دلوینت افتادم.گفتم این داستانو من بخوام بگم انقدر عجیب غریبه هیشکی باور نمیکنه 😅

بعد بیخیال شدم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
چند ماه پیشم یه دروغ دیگه ش رو شد از اون روز در عجبم چطور یه عده بهش اعتماد کردن و باهاش دوست بودن

چی؟🤔من از همون ابتدا ازش حس مثبتی نگرفتم😑حس میکردم دروغیه همه چی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
عزیزم سلام 😁امضاتون خیلی قشنگه فقط میگم بیت دومی که نوشتین در پیکر من اکنون من دو قلب دارد ضربان،&n ...

جفتش از نظر ارایه های ادبی درسته 

عاشق و رند و نظربازم و میگویم فاش....تا بدانی که به چندین هنر آراسته‌ام....👍😜

تففففف بهش

خدا لعنتش کنه بی شرف 

اینقد ناراحت شدم واسش که نگو

چن روز فقط بش فک میکردم

بعد خیلی دوسش داشتم

نمیدونستم دروغ گو و پسره

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
چند بار خواستم بیام داستان عجیب غریب زندگی مامان بابام از کودکی تا ازدواجشون رو بنویسم بعد یاد همین ...

آره عزیزم از من میشنوی اصلا داستان زندگی اینجا نگو😑

فقط دردسره

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
جفتش از نظر ارایه های ادبی درسته 

آخه من چند بار با اکنون خوندم جور در نمیومد، ....کجا باید وقف کنم؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
عزیزم سلام 😁امضاتون خیلی قشنگه فقط میگم بیت دومی که نوشتین در پیکر من اکنون من دو قلب دارد ضربان،&n ...

سلام عزیزم😁♥️اخه جور درنمیاد اکنون یجوری منظور رو میرسونه که الان یه موجود زنده تو وجود ادمه ولی اکنون نباشه یجوری میشه🤔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
آره عزیزم از من میشنوی اصلا داستان زندگی اینجا نگو😑 فقط دردسره

داستان خیلی غم‌انگیزی داشتن.چون غم انگیز بود میگم باور نمیکنن

نمیگم میترسم منم محکوم کنن به دروغگویی😅😁

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
سلام عزیزم😁♥️اخه جور درنمیاد اکنون یجوری منظور رو میرسونه که الان یه موجود زنده تو وجود ادمه ولی اک ...

آره اینم هس😁😍... عزیزم حاملگی چه حسی داره❤️😍

من خیلی دوست دارم بزودی تجربه اش کنم. فقط یکم ترسو عم

یعنی چون هنوز سربه هوام میترسم از پسش برنیام، 🥺

داستان خیلی غم‌انگیزی داشتن.چون غم انگیز بود میگم باور نمیکنن نمیگم میترسم منم محکوم کنن به دروغگوی ...

😁بله واقعا