2777
2789
عنوان

همسر طلبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 69 پست

دخترک متوهم ...اومد یه تاپیک زد اون اوایل داستان اشنایی چمیدونم من زیاد دختر مقیدی نبودم و فلان و بهمان بعدشم که این اواخر میگفت دوقلو باردارم کاربرا ازش عکس سونو میخواستن نداد بعدشم گفت سقط کردم تو کرونا رفتیم مسافرخونه قرنطینه چمیدونم از بیمارستان اومدم تنها تا صبح نماز شب خوندم(با خونریزی سقط میشه نماز خوند ؟یعنی همسر یه طلبه اینو نمیدونه)

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مگه پسر میتونه داستان اینجوری تعریف کنه؟ 

نه بابا زن بود

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
چرا عزیزم کاربری قبلیش ترکید

نمی‌دونستم خلاصه که تو تاپیکاش دلوینت هم تگ کرده بود و‌گویا باهم دوست بودن ،بعدشم مثل دلوینت مینوشت ترحم برانگیز 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
دخترک متوهم ...اومد یه تاپیک زد اون اوایل داستان اشنایی چمیدونم من زیاد دختر مقیدی نبودم و فلان و به ...

تا جایی که من یادمه گفت داشتم نماز شب میخوندم که درد زایمان گرفتتم

نگفت بعد سقط اومدم نماز شب بخونم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
تا جایی که من یادمه گفت داشتم نماز شب میخوندم که درد زایمان گرفتتم نگفت بعد سقط اومدم نماز شب بخونم

نه گفت مرخص شدم اومدم مسافر خونه نماز شب خوندم 

خخ

عاشق و رند و نظربازم و میگویم فاش....تا بدانی که به چندین هنر آراسته‌ام....👍😜
نمی‌دونستم خلاصه که تو تاپیکاش دلوینت هم تگ کرده بود و‌گویا باهم دوست بودن ،بعدشم مثل دلوینت مینوشت ...

هر از گاهی یکی پیدا میشه کل سایت رو بذاره سر کار

من دیگه بگن ماست سفیده باورم نمیشه انقدررر که اینجا دروغ دیدم🤦‍♀️

نه گفت مرخص شدم اومدم مسافر خونه نماز شب خوندم  خخ

این تیکه رو یادم نمیاد

شایدم..!

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره