2777
2789
عنوان

کابینت جزیره ای

151 بازدید | 3 پست

کابینت‌های جزیره‌ای ساختارهایی هستند که به صورت مستقل در فضای آشپزخانه تعبیه شده‌اند. این ساختارها هیچ رابطه‌ای با سایر المان‌های معماری به‌کار‌رفته در آشپزخانه ندارند، درست مانند جزیره‌ای که وسط آب هیچ ارتباطی با خشکی ندارد. ساختارهای جزیره‌ای، از نظر زیبایی و کاربرد هیچ جای صحبت و نقدی برای خود باقی نمی‌گذارند. با این حال، نصب و تعبیه‌ی این ساختارها نیز اصول خود را دارد و در توان هر طراحی نیست.

گاهی زیبایی و کاربرد در حفظ ساختارهای سنتی‌تر است و نصب یک جزیره، صرفا فضایتان را حین کار در آشپزخانه محدود می‌کند. با توجه به اینکه جزیره‌ها ساختارهایی مدرن به شمار می‌روند، بسیاری از افراد دانش طراحی این ساختارها را ندارند و بدون در نظر گرفتن ابعاد کلی یک طراحی، کابینت با طرح جزیره‌ای اما غیرکاربردی به یک آشپزخانه اضافه می‌کنند. در ادامه درباره‌ی این ساختارها بیشتر صحبت خواهیم کرد؛ اما، قبل از آن دو نکته را مدنظر داشته باشید. اول اینکه ساختارهای جزیره‌ای در صورت طراحی اصولی قابلیت تعبیه شدن در فضاهای کوچک را دارند. دوم اینکه اگر کابینت طرح جزیره‌ای به‌درستی طراحی شود، هرگز بدل به یک المان زینتی غیرکاربردی نخواهد شد.

🌸فالله خير حافظا و هو ارحم الراحمين🌸👶🏻+👦🏻=❤️

اطلاعاتتون مفید بود در مورد کابینت جزیره مخصوصا نوع متحرک و چرخدارش میتونید تو این سایت مطالعه کنید 

میز جزیره متحرک کاربرد بالایی داره و ظاهر زیبایی داره پیشنهاد میکنم حتما در موردش بخونید 

https://cabinetclassic.ir/کابینت-جزیره-متحرک/

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این روزها در دنیای دکوراسیون داخلی با اصطلاح کابینت جزیره ای زیاد مواجه می‌شویم.

کابینت جزیره‌ای در واقع سبکی است مدرن از طراحی کابینت برای آشپزخانه است که طرفداران زیادی را در زمان کمی از آن خود کرده است.

در این سبک از طراحی بر خلاف سبک ایرانی که کابینت‌ها فقط به دیوارها متصل هستند، یک کابینت کاملا کاربردی در وسط آشپزخانه قرار می‌گیرد.

باید بگوییم علاوه بر زیبایی این مدل کابینت، همین کاربردی بودن آن است که خانم‌ها را می‌تواند به خوبی راضی نگه دارد.

کابینت جزیره‌ای دسترسی، حرکت و کار کردن در آشپزخانه را به شکلی متفاوت رقم می‌زند.

در این مقاله از دیباج با ما همراه باشید تا به بررسی کامل کابینت جزیره ای بپردازیم و بهترین نمونه‌های آن را ببینیم.

https://dibaj-co.com/کابینت-جزیره-ای/