2777
2789
عنوان

زرنگابیان فقط😁

164 بازدید | 16 پست

سلام دوستان میخواستم بپرسم معیارای زرنگی چیاهستن؟آدمای زرنگی که همه ازشون تعریف میکنن چه خصوصیاتی دارن منظورم زرنگی توکارکردن نیستافقط زرنگی توهمه چیز

خدایاشکرت بابت همه چیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زرنگی یعنی در عین رعایت حق دیگران نزاری حقت پایمال بشه، به حقوق خودت و ارزشت آگاه باشی و برای خواسته هات بدون توجه به قضاوت دیگران مطالبه گر باشی

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️

از نظر من به ادمایی زرنگ میگن که هوشمندانه تصمیم میگیرن و بجای فکر کردن عمل میکنن 

همیشه اطلاعاتشون بروزه 

دوستای زرنگ داشتنم خیلی میتونه تاثیر گذار باشه 

کارهای چالش برانگیز انجام دادن اینا ادمارو زرنگ میکنه

Painting stars up on your ceiling cause you wish that you could find some feeling yeah you 🙌🏻
منظورت ازغوغاکردن دعواعه دیگه؟😁

نچ اتفاقا زرنگا اصلن دعوایی نیسن باآرامش مشکلو حل میکنن چون آرامش همیشه باعث حرص خوردن طرف مقابل و لذت بردن خود زرنگ میشه

غوغا یعنی باهمون زرنگیش اون مسئله رو جوری حل میکنه که مو لا درزش نمیره

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست
از نظر من به ادمایی زرنگ میگن که هوشمندانه تصمیم میگیرن و بجای فکر کردن عمل میکنن  همیشه اطلاع ...

کارای چالش برانگیزیعنی چه کارایی؟

خدایاشکرت بابت همه چیز
نچ اتفاقا زرنگا اصلن دعوایی نیسن باآرامش مشکلو حل میکنن چون آرامش همیشه باعث حرص خوردن طرف مقابل و ل ...

ایووووووووول بهت بابا بازم اگه همچین چیزایی میدونی بگوتاهم من هم بقیه بتونن استفاده کنن ازحرفات

خدایاشکرت بابت همه چیز
زرنگی یعنی در عین رعایت حق دیگران نزاری حقت پایمال بشه، به حقوق خودت و ارزشت آگاه باشی و برای خواسته ...

معنی مطالبه گرونمیفهمم

خدایاشکرت بابت همه چیز