2777
2789
عنوان

کابینت اروپایی

75 بازدید | 2 پست

این مهم‌ترین سؤالی است که پس از شنیدن عبارت "کابینت اروپایی" ممکن است به ذهن مخاطب خطور کند. همان طور که در فیلم‌ها و سریال‌های خارجی دیده‌اید، طراحی دکوراسیون منازل در کشورهای اروپایی تا حدود زیادی متفاوت از طرح دکوراسیون منازل شرقی است. آشپزخانه‌های اروپایی خلوت‌تر از آشپزخانه‌های ایرانی هستند و عمدتاً از چوب ساخته شده‌اند. طراحی آشپزخانه در این کشورها، به‌گونه‌ای است که با تم کلی خانه‌های این مناطق سازگاری دارد. اگرچه سازگار کردن کابینت مدل اروپایی با دکوراسیون منازل ایرانی برای طراحان سختی‌هایی در پی دارد، زیبایی نتیجه‌ی نهایی به این سختی‌های ابتدایی آن می‌ارزد.

بیایید نگاهی جزئی‌تر به دکوراسیون آشپزخانه در منازل اروپایی بیندازیم. کابینت مدل اروپایی عموماً به کابینتی چوبی گفته می‌شود که اجزای مختلف آن، چهارچوب ندارند. در این کابینت‌ها تنها مرز میان درهای مختلف که در کنار هم دیگر نصب شده‌اند، شیاری است که بین آن‌ها فاصله انداخته.

ساختار کلی یک آشپزخانه مدرن اروپایی شامل یک قسمت جزیره مانند در مرکز آشپزخانه است و بسته به فضای آشپزخانه، کابینت مدل اروپایی در دورتادور محیط آشپزخانه نصب می‌شود. در دکورهایی که کمی کلاسیک هستند، آشپزخانه یکی از محیط‌های نورگیر خانه است که ساختار جزیره مانندی در قسمت ورودی آن قرار گرفته است.

🌸فالله خير حافظا و هو ارحم الراحمين🌸👶🏻+👦🏻=❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید