2777
2789

اموزش اولیه دیگه قران نقاشی اشکال هندسی من دخترمو امروز ثبت نام کردم  هنوز کتاباشون نیومده 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم مربی بودم ..پیش دبستانی اگر حضوری باشه عالیه بچه هایی که وابسته هستند مشکلشون تو این مقطع به راحتی حل میشه چون مربی زن هست ...هر روز مهارت دست ورزی دارن که برای کلاس اول که بخواند بنویسند مهارت کافی پیدا میکنند ..وراحت تر تکالیفشون رو انجام میدن با اصول قوانین مدرسه آشنا میشند...میفهمند که اینجا مدرسه هست وباید مستقل رفتار کنند...با همکلاسی ها بازی ها ی دست جمعی انجام نیدن پس در نتیجه همکاری روابط اجتماعیشون بهتر میشه

سلام مهم ترینش  تقویت دست ورزی هست همین کارهایی که مثل ساخت کاردستی بازی با رنگ و این کارا عضله دست رو تقویت میکنه و برای نوشتن اماده میشن . بعد از اون اشنایی با روش مدرسه رفتن عادت به نشستن در کلاس صبح پاشدن و مثلا اگر اضطراب جدایی داشته باشه معلوم میشه و بدون این که از درس عقب بیفته این مشکلات درش حل میشه . و اخریش هم یادگیری مهارت های عمومی و اجتماعی هست . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️سلام عزیزان تا شنبه مهلت دارین من گروه اموزش پیش دبستانی دارم تضمینی با تعداد پایین فقط ماهی صد تومان ۰۹۳۰۱۵۰۸۳۴۴

ریاضی علوم قران حدیث نقاشی دستورزی مهارتهای اجتماعی فارسی کاردستی و تقویت  حواس و هوش فقط و فقط ماهی ۱۰۰ تومان انلاین با ارتباط دو طرفه ...هیچ فیلم اماده ای نمیزارم یک ساعت کامل تدریس انلاینه و در طول روز با بچه ها در رابطه با تکالیف ارتباط دارم

☘🌈 

شهریه مناسب ظرفیت محدود تضمینی 

ممنونم آخه جایی که ثبت نام کردم خانه فرهنگ هست و فقط روزی 2ساعت تمرین می‌کنند.

🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️سلام عزیزان تا شنبه مهلت دارین من گروه اموزش پیش دبستانی دارم تضمینی با تعداد پایین فقط ماهی صد تومان ۰۹۳۰۱۵۰۸۳۴۴

ریاضی علوم قران حدیث نقاشی دستورزی مهارتهای اجتماعی فارسی کاردستی و تقویت  حواس و هوش فقط و فقط ماهی ۱۰۰ تومان انلاین با ارتباط دو طرفه ...هیچ فیلم اماده ای نمیزارم یک ساعت کامل تدریس انلاینه و در طول روز با بچه ها در رابطه با تکالیف ارتباط دارم

☘🌈