2777
2789
عنوان

هیچ وقت بدون دعوت خونه کسی نرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 85 پست

من سر زده شاید جایی برم اما نمیذارم صاحب خونه غذا درست کنه . البته منطور از جایی خونه خواهرام . اگه قرار باشه خونه کسی دیگه ای بریم اونم چند روز بمونیم حتما حتما مرغ و گوشت و برنج اینا میبریم براشون . البته اونم فقط منظور مادر شوهر و مادر خودم . یا نهایت خونه خواهر شوهر و برادر شوهرم 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بار خالم اینا اومده بودن مام وضع مالیمون خیلی بد با دختراش رفتیم بیرون گفتم فقط یه کیک میخرم ولی رفتم جوگرفتم هرچی تونستم خریدم خوردم حتی اضافه ام اوردم بابامم اومدیم همچین چپ چپ نگاه کرد منم چپ چپ نگاش کردم وقتی رفتیم تو اتاق یواشکی بهش زبون درازی کردم:/

🖤✨

داغم تاااازه شد بذار من بگم حالا

بابای من وقتی مجرد بود و دانشجو توی یه شهر دیگه درس میخوند حالا اسم شهرو نمیگم.یه اتاق اجاره میکنه که برای یه زن و شوهر بوده

الان ۲۴ سال گذشته

اون زن و شوهر مردن

امااااا بچه های اون زن و شوهرن هرررسال میان رشت شهر ما

بعد فکر کنین

۵ ۶ نفرن

به شدت پولدار

ما وضعمون معمووولیه مثلا تا ده روز خوبیم بعدش باید بمونیم تا حقوقا واریز شه

این خانواده خیلی پولدارن ولیییی به شدت خسیس...یه هتل نمیرن

میان خونه ی ما اونم یهویی..مثلا یهو در و میزنن میگن ما اومدیم

اتاق من و تصاحب میکنن شعورشون نمیرسه که من یه دختر جوونم شاید کاری داشتم

یه بار بردیمشون کاسپین(دریا)انقدررر خسیس بودن گفتن ما شام میخوایم خونه بخوریم...۱۲ شب اومدیم خونه مادرم با حال بد شام درست کرد

ماشینشونو خونه میزارن که بنزینشون مصرف نشه

حالا دختر اون خانواده یه بلاگره

ولی فقط از نزدیک ببینینش...اخ اخ

کرونا رو بهونه میکردین نمیومدن 🤔 منم دقیقا بخاطر همین چیزا خونه نشین شدم :( البته خوبه با دوستام را ...

گفتیم این و

ولی بعد چن وقت دوباره گفتم امروز میایم

میگم ک انگار اومدن شمال ویلا خونه ما چنین حکمی براشون داره

ولکنین شماهم نرین بذارین کم کم قطع رابطه بشه فقط درحدتلفن خبربگیرین ما25ساله که دیگه بافامیلامون رفت وآمدی نداریم فقط توی مراسمهاهمومیبینیم خواهروبرادرهامون هم شاید2.3ماه درمیون شام بیان همین

داغم تاااازه شد بذار من بگم حالا بابای من وقتی مجرد بود و دانشجو توی یه شهر دیگه درس میخوند حالا اس ...

وای این قضیه اتاق و نگو ک حرصم در میاد😤

خونواده مامان منم اینطورن همه چپیدن تو اتاق من 

درک میکنم از چ لحاظی گفتی

چه دختر مهربونی هستی که خانوادت رو درک می کنی. حالا اگر دختر من بود اگر اونا می خواستن برن هم مجبور ...

دخترت کودکیه منه😂

منم همیشه توی سفرا باید یکیو به زور با خودم میبردم

یا هر وقت از مهمونی برمیگشتیم باید یکی از اعضای خانواده میزبان رو به عنوان اشانتیون با خودم میبردم خونمون

اگرم کسی میومد خونمون دیگه برگشتنش با خدا بود😂😂😂

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)
2790
2778
2791
2779
2792