2777
2789
عنوان

زنداداشم بیاین

1402 بازدید | 72 پست

خانما داداشم یه زمین میگیره چندسالی میشه و زنداداشم اصرار میکنه ک زمینو بزن بنام من تا بزارم برا جهزیه دخترمون تا وقتی که بزرگ شد بفروشیمش براش جهزیه بخریم داداشم اینکار رو میکنه ...تا اینک داداشم داشت خونه میساخت یکم پول کم میاره میره ک زمینو بفروش خرج خونشون کنه میفهمه ک زنداداش زمینو هشت ماه فروخته و اصلا ب داداشمم نگفته داداش بدبختم از بنگاه دار میشنوه زمین پانصد میلیونی را فروخت ۱۵۰میلیون حالا داداشم انقد غصه میخوره اینم بگم ک داداشم ب حدی دستش خالی بود ک میخاست سفته بگیره پول نداشت سی هزار تومن اومد از من قرض کرد من کاملا در جریان وضعیت اقتصادیش بودم زندادشم با اینک میدونست شوهرش لنگ صد هزار تومن پوله به داداشم یه هزارتومنی ام نداده حتی یادم داداشم مثلا دو روز کامل میومد میموند خونه ما زنداداشم یزنگ هم نمیزد ببینه شوهرش کجاس 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب چیشده حالا پولو چیکار کرده  هر چی باشه زندگیه خودشه لابد داداشتو میشناخته بتو ربطی نداره آتی ...

من اصلا دخالت نمیکنم چه هزارتومن چه یک‌میلیارد بمن ربط نداره من برا داداشم ناراجتم ک حرص میخوره