2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بپرس اینجا همه قد یه وکیل میتونن راهنمایی کنن اینقدر دادگاه رفتن لایحه دادن 

من شوهرم‌کارت ملیم وطلاهام پیششه اجازه بیرون رفتن ازخونم‌نمیدهدخانوادم‌پشتم نیستن و شهردورن تنهایی چجوری اقدام‌کنم برای طلاق پولیم ندارم

من شوهرم‌کارت ملیم وطلاهام پیششه اجازه بیرون رفتن ازخونم‌نمیدهدخانوادم‌پشتم نیستن و شهردورن تنهایی چ ...

اینکه کارت ملی و مدارک دستشه مشکلی نیست . هیچ کاری نمیتونی بکنی اگه اقدام کنی برای طلاق دلیلت برای قاضی محکمه پسند نیست بعدشم شوهرت طلاقت نمیده تو یا باید برگردی زندگی کنی که اونم اگه ادم بدی باشه خیلی میتونه اذیتت کنه حتی دیگه بدونه اجازش نمیتونی تا سوپری سر کوچه بری یو خیلی کارهای دیگه یا بایدتا اخرش بری و چند سالی بدون طلاق گرفتن جدا زندگی کنی فقطم میتونی مهریتو ماهیانه یه مبلغ ناچیزی در حد 1.500 بگیری و حضانت بچه ها پسر تا 7 و دختر تا 9 سالگی رو داشته باشی اما اون بعد گرفتنه عدم تمکینت حکم ازدواج مجدد میگیری بدونه اینکه تو رو طلاق بده وچون دلیل شما برای ترک منزل قابل قبول و قابل اثبات نیست قاضی به نفع شوهرت رای میده هم تو مهریه هم حق دیدار فرزند و چیزای دیگه 

من شوهرم‌کارت ملیم وطلاهام پیششه اجازه بیرون رفتن ازخونم‌نمیدهدخانوادم‌پشتم نیستن و شهردورن تنهایی چ ...

شما برای اجرای مهریه باید قواله ازدواج داشته باشی اگه اونم دسته شوهرته باید بری  اعلام مفقودی کنی برای کارت ملی و شناسنامه و دوباره درخواست بدی بعد از ثبت احوال یه برگه میگیری  میری دفتری که عقد کردین یه رونوشت از برگه عقدنامت میگیری میری ثبت اسناد مهریه میزاری اجرا تا پیام احضارش بره واسه شوهرت که بیاد دادگاه اونوقت اصلا بدونه اینکه بخوای خونه زندگیتو ول کنی بری میتونی تو دادگاه بگی چون اذییتت میکنه خرجتو نمیده مهریه درخواست مهریه کردی که خرج خودتو بچه کنی اما اینم بدون اون میتونه مهریتو ماهیانه بده و طلاقت بده در هر صورت زندگیت می پاشه چیزی بنام شوهرت هست خونه ماشین 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز