2777
2789
عنوان

چشمرنگی ام بیاید

278 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها خوبید؟؟

تو تاپیکای قبلی گفتم عقدم و چند روز قهر بودیم اینستای شوهرمو داشتم دیدم به یه دختره پیام داده گفته قصد ازدواج داری؟؟منم یه اگانت فیک ساختم باهاش به شوهرم پیام دادم گفتم همون دختره ام و بهم پیشنهاد دوستی داد گفت یک مدت اشنا بشیم بعد ازدواج کنیم..منم به خانوادم گفتم با پدرم رفتیم خونشون..بعدش شوهرم کلی پیام داد گف درست میشم و اینا منم بخشیدمش..ولی خانوادش حتی یک زنگ هم بهم نزدن..۳ مهر تولدمه فقط دو روز مونده.. الان شوهرم میگه هم خودم هم بابام کرونا گرفتیم!! دروغ زیاد میگن کلا بخاطر همین فکر میکنم فیلمشه ک نیاد واسه تولدم..نظر شما چیه؟

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه‌ی هیچ🤍🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگما میگه یک بار دکتر رفتم گفته نمیدونم کروناعه یا سرما خوردی باید ازکایش خون بدی منم پول ندارم ...

چرت گفته کرونا با تست راحت میشه تشخیص داد

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

نگران تولدتیی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من بودم این ادم بهم بنزم میگرفت واس تولد باززززز همش لجن بود برام

.یکم ساده نگرفتی

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
نگران تولدتیی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من بودم این ادم بهم بنزم میگرفت واس تولد باززز ...

میخوام بیشعوری خودش و خانوادش بهم ثابت بشه کادو برام مهم نبس

از همین اول با چندروز قهر رفته سراغ یکی دیگه؟ چطور تونستی ببخشیش شاید هیچوقت درست نشه😐

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
چرا خواستی ادامه بدی باهاش؟ 

چون یک سال دیگه ساختمونمون تکمیل میشه مغازه میزنه.. راستش میترسم من نداریشو بکشم یکی دیگه بیاد کیفشو ببره

میگه ازم تست نگرفت گف شاید الوده باشه کر‌نا بگیری 

داره الکی میگه، تست ها تو یه جای تمیز هستن 

به نظرم خیلی اسون گرفتی بهش که اینطوری دروغ میگه 

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
از همین اول با چندروز قهر رفته سراغ یکی دیگه؟ چطور تونستی ببخشیش شاید هیچوقت درست نشه😐

میترسم ادم درست حسابی پیدا نکنم برای ازدواج بعدا

میخوام بیشعوری خودش و خانوادش بهم ثابت بشه کادو برام مهم نبس

مگ نشده؟

دیگ خیانت خودش نشون دهندس

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
میترسم ادم درست حسابی پیدا نکنم برای ازدواج بعدا

فک میکنی ایشون خوشبختت میکنه؟هنوزاول راهی اینه بعدنا ک زندگی یکنواختر میشه دیگ