2777
2789
عنوان

قرص راکوتان

622 بازدید | 32 پست

بچه ها میخام برای جوشهای صورتم قرص راکوتان بخورم صورتم خیلی چربه موهامم همین طور میگن باید آب زیاد بخوری. کسی تجربه ای داره درمورد این قرص 

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوارض داره باید تحت نظر پزشک باشی ولی واقعا یه لایه از رو پوست برمیداره و عالی میشه پوست. البته تحت نظر پزشک و با دادن ازمایش های کبدی چون شدیدا رو کبد اثر منفی داره و عوارض زیاد

با خدا باش پادشاهی کن😎

عزیزم من دکتر برام تجویز کرد عالی بود ۲۰ روز اول روزی دوتا ۲۰ روز دوم روزی یه دونه بعد ازمایش کبد دادم دوباره ۳۰ تا خوردم صورتم عالی ش الان فقط جای جوشم مونده که تحت درمانم....حتما تحت نظر پزشک استفاده کن عوارضش بالاس

ولی ۲۰ روز اول که دوزش بالا بود لبام خشک شد خون اومد گر میگرفتم صورتم سرخ میشد

من گرم مزاجم ممکنه ضرر داشته باشه برام

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
عزیزم من دکتر برام تجویز کرد عالی بود ۲۰ روز اول روزی دوتا ۲۰ روز دوم روزی یه دونه بعد ازمایش کبد دا ...

الانم مصرفمیکنی

بخور من هفت ماه خوردم فقط یکم عصبی میشدم😀 ولی در روز خیلی خیلی اب بخور

الانم میخوری میگن اگه قطع کنی دوباره جوشها میان

عزیزم من دکتر برام تجویز کرد عالی بود ۲۰ روز اول روزی دوتا ۲۰ روز دوم روزی یه دونه بعد ازمایش کبد دا ...

قیمتش بالاس قرصها؟ 

من قبلا خوردم، 12 سال پیش هرچی لازم باشه دکتر بهت میگه قبلشم یه آزمایش کبد ازت میگیره

الانم مصرف میکنی؟ جوش نمیزنه دیگه صورتت