2777
2789
عنوان

وقار

134 بازدید | 10 پست

اصلا دین رو میذاریم کنار⛔️

اصلا قرآن رو میذاریم کنار⛔️

به یه خانم بگو:

«حاضری شوهرت ۹۹% عشقش مال تو باشه، ۱% واسه یه زن دیگه؟!»😳😱

کسی هست بگه حاضرم؟!🙄🤔

پس همونطور که دوس داری، شوهرت، عشقش مال تو باشه💞

جوری از خونه بیرون نرو که عشق شوهر مردمو بدزدی‼️😰😔

یه جور لباس نپوش، یه جور آرایش نکن که ۱% عشق یه مردو مال خودت کنی‼️😔😔

زن مسلمان باید آنچنان در میان مردم رفت و آمد كند كه علائم عفاف و وقار و سنگینى و پاكى از آن هویدا باشد، مگه نه؟ ❗️☺️💔

•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•

هوالحکیم

جالب بود 🙏

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا کاری ندارم ، اما عشق منحصربه فرده ، درصدی نیست 

تماما ۱۰۰ درصدیه ، یعنی یه نفر میتونه فقط عاشقه یه نفر باشه 

اینی که میگید ربطی به عشق نداره ، تحریکه نفسه دیگرانه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
حالا کاری ندارم ، اما عشق منحصربه فرده ، درصدی نیست  تماما ۱۰۰ درصدیه ، یعنی یه نفر میتونه فقط ...

خب عزیز من شیطون که بیکار نمیشینه...اون کسی هم که عاشق میشه صددرصد در قلبش رو نمیبنده......کم ندیدیم کساییکه خیلی هم عاشق بودن اما به یه نگاه و عشوه لغزیدن......حتی حضرت یوسف هم با کمک ویژه خدا تونست از گناه نجات پیدا کنه.چه خانوم و چه اقا باید هردوطرف تلاش کنن برا سالم نگه داشتن جامعه...نمیشه یکی با لباس زننده بیاد و بگه من اینجوری راحتم،بقیه کور بشن و نبینن

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

خب عزیز من شیطون که بیکار نمیشینه...اون کسی هم که عاشق میشه صددرصد در قلبش رو نمیبنده......کم ندیدیم ...

من مفهوم عشق رو گفتم 

کسی که عاشق باشه ، محاله بلغزه  

ماجرای حضرت یوسف اول اینکه اصلا عاشقه کسی نبود 

دوم اینکه بحثش با زلیخا مقابله با هوس بود ،  نه اینکه جلوی عاشق شدنش رو بگیره

من اصلا نظرم در مورده پوشش بود !!!! 

من مفهوم عشق رو گفتم  کسی که عاشق باشه ، محاله بلغزه   ماجرای حضرت یوسف اول اینکه اصلا ع ...

عزیزم نظر شما کاملا محترمه اما کم ندیدیم آدمایی که با عشق ازدواج کردن و خیانت هم تو زندگی داشتن

در بهترین حالت مردای عاشقی که شلوارشو 2 تا شده

چی میتونه باعث تحریک یک مرد بشه؟؟؟ چیزی که نگاه مرد رو جذب کنه و دلشو بلرزونه 

چی نگاه مرد رو جذب میکنه؟؟؟ 

قطعا چیزای زشت و زننده جامعه نیست، چیزایی هست که هم زیبا هستن و هم دلنشین

کی از دیدن زیبایی بدش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

عزیزم نظر شما کاملا محترمه اما کم ندیدیم آدمایی که با عشق ازدواج کردن و خیانت هم تو زندگی داشتن در ...

اصلا کامنتم رو درست نخوندین 

اونی که با عشق ازدواج میکنه ، حتما در زندگیه مشترک عشقش از بین رفته که رفته سراغ خیانت 

من اصلا بحثم پوشش نبود 

درمورده مفهومه مقدسه عشق چیزی تو تاپیک هست که درست نیست 

اصلا کامنتم رو درست نخوندین  اونی که با عشق ازدواج میکنه ، حتما در زندگیه مشترک عشقش از بین رف ...

چرا عزیزم متوجه شدم، منم عشق رو گفتم

خودم رو مثال میزنم : من عاشق همسرمم اما ممکنه از هیکل آقای فلان خوشم بیاد ، اگه به طور اتفاقی هم چشمم بهش بخوره شاید ازش تعریف نکنم ولی آدم تو دلش یا تو ذهنش تحسینش میکنه یا  میگه همسر جان هیکلت مثل فلانی باشه خوبه... 

حالا اگه یه آقا بگه من عاشق خانمم هستم ولی کاش خانمم اندامش مثل فلانی بود چی میشه؟؟؟ اینجا زن داغون نمیشه از شنیدن این حرف؟؟؟ 

😂جسارت به همه نشه، ولی بعضی مردا بار اول و دوم میگن کاش زنم اینطوری بود، بار سوم میگن کاش اون زنم بود 😂😂😂(محض شوخی اینو گفتم) 

چرا عزیزم متوجه شدم، منم عشق رو گفتم خودم رو مثال میزنم : من عاشق همسرمم اما ممکنه از هیکل آقای فلا ...

نه این تعریفتون از عشق درست نیست 

شما اگه عاشقه همسرتون باشید ، اون از نظرتون بهترینه و‌کسی به چشمتون نمیاد 

یه داستان هست از زندگی شهید چمران و همسره لبنانیش ، که همسرش متوجه ی کچل بودنه چمران نبود ، یه روز با تعجب ازش پرسید ، ببینم مگه تو کچلی!!

اره میگن کاش زنم بود 😂😂