2777
2789
عنوان

درگیری ریه ...

83 بازدید | 12 پست

سلام 

کسی اطرافتون ۷۰ درصد درگیری ریه داشته؟ 

خوب میشه؟

عزیز ترین کسی که دارم ۷۰ درصد شده ، چربی خون و کمی قند بالایی داره

تورو خدا بگین برمیگرده؟؟؟

Got nothing to say 

اره خوب میشه عموی من 75 درصد با بیماری قلبی

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزد سابقم ۸۰درصد ریش درگیر بود.تا پای مرگ رفت.خوب شده اما نه مثه سابق.اما تو اقوام درگیریه ریشون ۸۰درصد بوده و فوت شدن .البته دوراز جون مریض شما

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
خداروشکر چقدر طول کشید خوب بشه؟ عمل لازم نبود؟

دیر رفت بیمارستان. رفت سر جمع یه هفته بود بعد مرخص شد. نه عمل لازمم نشد

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

گلم باید به غذای خوب مثل بوقلمون شتر مرغ بخور ویتامین cو استیل سیستئین قرص جوشان ۱۰۰۰ یا ۶۰۰ روزی دوبار بخوره انشاالله خوب میشه 

از نظر شما ما عروسکیم عارع درسته ماعروسکیم 😏قفط حواست باشع آخه آنابلم عروسک بود..🙂           کاربرایه گرامی من سیگاری نیستم فقط اسم کاربریم هس  اگه حرفی بدی زدم اگه دلتونو شکستم ببخشید چون عصبی بشم دیگه کنترلمو از دستم میدم                                            غمگینم مس آدمی که شب پیتزا خورد فردا ناهار تخم مرغ😣

راستی آبهویج وانبه هم براش خوبه 

از نظر شما ما عروسکیم عارع درسته ماعروسکیم 😏قفط حواست باشع آخه آنابلم عروسک بود..🙂           کاربرایه گرامی من سیگاری نیستم فقط اسم کاربریم هس  اگه حرفی بدی زدم اگه دلتونو شکستم ببخشید چون عصبی بشم دیگه کنترلمو از دستم میدم                                            غمگینم مس آدمی که شب پیتزا خورد فردا ناهار تخم مرغ😣

عمهی من ۶۰ درصد درگیری داشت 

کلی رسیدیم بهش همین کارایی که گفتین کردیم خداروشکر کمی بهتر شده مرسی 🧡🌸🌸🌸🧡

خواهش میکنم