2789
عنوان

● فرزندآوری ●

223 بازدید | 16 پست

سلام دوستان راهنماییتونو میخوام

من یکساله عروسی کردم همسرم خیلی دلش بچه میخاد منم میخام ولی بخاطرشرایط مالی مطمعن نیستم. ینی مستاجر نیستیم ولی کلی قسط داریم و یکم سخت میگذره از طرفی تنبلی تخمدان دارم میترسم فرصتو ازدست بدم.. واقعیتش بدجور دوراهی موندم قراره دکتربرم بگم قرص واسه بارداری بده یا ن. بنظرتون درسته یا نه؟

ی سال زوده هنوز  صبر کن  

اول بارداری تا زایمان خودش کلی هزینه میبره

پاکترین هوا همان لحظه ای ست که دلهایمان هوای همدیگر را میکند❤نه زیبایی تو، نه محبوبیت تو مرا مجذوب خود نکرد تنها آن هنگام که روح زخم مرا بوسیدی من عاشقت شدم❤ تو را باشی و نباشی بمونی و نمونی دوستت دارم❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منطقی بگم من بودم به دنیا نمیاوردم بچه خرج داره مریض شه کلی باید این دکتر و اون دکتر برید پول میخواد

بعد هزینه دکتر در 9 ماه که بارداراری خیلی زیاد میشه

اینا که میگن بچه روزیشو با خودش میاره حرف اضافه میزنن

وگرنه اینهمه بچه کار اواره نبودن

در هیچ چیز تعصب نداشته باشید. زنده باد سرزمین پارس.

فعلا نه یکم زوده

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
منطقی بگم من بودم به دنیا نمیاوردم بچه خرج داره مریض شه کلی باید این دکتر و اون دکتر برید پول میخواد ...

اره بابا من ب اون جمله اعتقاد ندارم ولی بخاطر تنبلی تخمدان میترسم فرصتو از دست بدم

عزیزم برو دکتر ببین شرایطت چه طوره طوری نشه عقب بندازی بعدش خدای نکرده به مشکل بخوری یا خیلی زمان ببره تا باردار شی

از نظر مادی هم نترس و توکل کن به همون خدایی که تو قران تو چند تا ایه وعده روزی داده و بهش اعتماد کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دقیقا منم ب همیناش فکر میکنم ولی همسرم میگ ن درست میشه فلان

پس اگه خودتم دوست داری اقدام کن

پاکترین هوا همان لحظه ای ست که دلهایمان هوای همدیگر را میکند❤نه زیبایی تو، نه محبوبیت تو مرا مجذوب خود نکرد تنها آن هنگام که روح زخم مرا بوسیدی من عاشقت شدم❤ تو را باشی و نباشی بمونی و نمونی دوستت دارم❤ 
عزیزم برو دکتر ببین شرایطت چه طوره طوری نشه عقب بندازی بعدش خدای نکرده به مشکل بخوری یا خیلی زمان بب ...

منم از همینش میترسم عقب بندازم باز دیگ باردار نشم پلی کیستیک دارم باید قرص مصرف کنم. خودمم خیلی موندم از قسطا میترسم

منم از همینش میترسم عقب بندازم باز دیگ باردار نشم پلی کیستیک دارم باید قرص مصرف کنم. خودمم خیلی موند ...

میدونم عزیزم به خاطر همین پلی کیستیکت میگم حواست رو جمع کن مخصوصا اینکه همسرت بچه دوست داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بیار،مگه قراره بچه بیاد خدانکرده خوشی هاتو ارت بگیره؟؟!بالعخره بزرگ میشه،اخرش باید بیاری،من بچه دومم انداختم پشت گوش الان شش ماهه اقدامم و نمیشه 

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
چرا

عزیزم یکم زندگی کن بعد

وقتی بچه بیاد واقعا تفریحات دونفره خیلیییی کم میشه

بچه شیرین هست ولی ب وقتش

فعلا فقط خوش بگذرون

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤