2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من گوشت و پیاز رو تفت میدم ادویه میزنم و کمی دارچین و رب

میزارم یه کم بپزه

بامیه رو تفت میدم 

بعد میریزم تو گوشت

آبش رو تنظیم میکنم شعله اش رو هم خیلی کم میکنم

هم نباید بزنی

من آخراش یه کم گوجه کیلاسی هم میریزم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

گوشت و بزار بپزه اول بعد رب و مخلفات بزن 

آخر سر بامیه رو اضافه کن اگر بامیه هات درشته طول میکشه تا بپزه زودتر اضافه کن 

بعد انقد بزار بمونه تا قشنگ نرم نرم نرم بشه و له بندازه 

میتونی لپه هم اضافه کنی ما میکنیم خوب میشه 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

بامیه رو شستی بزار خشک شه  آبش بره کامل بعد پیاز رنده یا ریز کن سرخ کن کامل بعدش بامیه رو بریز زیاد هم نزن له نشن بعد ادویه و رب اینا بزن آب هم بریز بزا بپزه میتونی توش گوجه هم سرخ کنی قبل ریختن آب یا سیب زمینی 

بعدش پخته شد خاموش کن له نشن

مرغ و گوشتم خواتی بزنی جدا بگز کنارش چون دیر پخته میشه بامیه باز میشه 

گوشت چرخ کرده رو ولی میتونی بزنی بین کار 

اگه آبش زیاد شد زیرشو زیاد کن خشک شه

* سر و ته بامیه رو نزن   

پیاز و رنده یا خورد بکن تفت بده سیر هم خوردکن تفت بده گوشت رو هم با پیاز و سیر تفت بده سپس زردچوبه و  ادویه های مورد علاقه .آب بریز بذار بپزه . رب رو هم کمی تفت بده به خورشت اضافه کن . اگر بامیه تازه است میتونی کمی تو روغن تفت بدی یا آبپزش کنی و نیم ساعت آخر به خورشت اضافه کنی . ما جنوبی ها برای چاشنی تمر هندی رو با آب جوش حل میمکنیم و به خورشت اضافه میکنیم ( رنگ خورشت تیره میشه ) میتونی آبلیمو یا غوره یا حتی خود غوره درسته رو به خورشت اضافه کنی اینجوری رنگ خورشت قرمز و خوشرنگ میمونه . طعم سیر تو این خورشت خیلی مهمه اگر دوست نداری حذفش کن ولی بنظر من یکی از ارکان اصلی خورشت بامیه است . نمک یادت نره 

پیاز تفت میدیم سبک که شد گوشت اضافه میکنم تعت میدم بعد رب اصافه میکینم تفت میدیم 

بامیه هاا رو نباید سر تهشون رو زد میشوریم خشک میکنیم تفت میدیم  بادمجون هم نمک میزنیم میزاریم صافی ابش که درآوند میشوریم تفت میدیم گوجه هم ورق میکینم تفت میدیم 

ی لایه بادمجون بامیه و ی لایه گوجه اصلا هم نمیزنیم میزاریم کاملا بپزه چاشنی هم پودر لیمو عمانی یا آب لیمو و آبغوره 

ادویه هم نمک فلفل میشه فلفل دلمه ای هم به این خورشت اصافه کرد آخر سر از خورشت برداشت 

بامیه های بزرگ هم خشک کنید واسه داخل خورشت لعاب میده 

کوچک هاا رو استفاده کنید با گوشت مرغ هم میشه درست کرد خوشمزه هم میشه  

پیاز تفت میدیم سبک که شد گوشت اضافه میکنم تعت میدم بعد رب اصافه میکینم تفت میدیم  بامیه هاا رو ...

اوه چه شود . من عاشق بادمجان و بامیه هستم ولی ترکیب با هم نخوردم . حتما یه ترکیب دوست داشتنی میشه