2777
2789
عنوان

مشکل ازدواجم

1648 بازدید | 111 پست

سلام بچه ها من ۳۴ سالمه واقعا خسته شدم تو فامیلامون کسی نیست سر کار رفتم همه ازم کوچیکترن اونایی هم که سنشون بهم میخوره متاهلن تو در و همسایه کسی نیست دانشگاه رفتم بازم هیچی بیرون آشنا میشم یا س ک س میخوان یا مهمونی و مسافرت اونایی هم  که یکم آروم ترن مثلا ۴۰ ساله دنبال دختر ۲۰ ساله میگرده هر نذر و دعایی فکر کنید برداشتم حتی چله حق شناس با آدابش پیش دعا نویس هم رفتم اصلا جواب نگرفتم 

ای کاش جون مرگ بشم خسته شدم 💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متنفرم از این کلمه که بابا عشق کن مجردی بهتره ، من دلم مجردی نمیخواد نصف عمرم رفت ایندمو خیلی تاریک میبینم به هیچی اعتقاد ندارم دیگه حوصله خودمم ندارم حوصله هیچی ندارم انگار یه مرده متحرک شدم 

اینهمه سال موقعیت یعنی پیش نیدمده واست بیش از حد سختگیری فکر کنم

نه باور کن من با یکی آشنا شدم هیچی نداشت همه جوره باهاش ساختم گفت من فقط یه خونه بخرم تورو میکیرم آقا پارسال خواست خونه بخره به من میگه ۱۰۰ میلیون بده کم دارم من نداشتم ول کرد رفت ، یکی دیگه گفت سن بالای ۳۰ سال نمیخوام نمیتونه بچه دار بشه حالا خود یارو ۴۰ سالش بوده حالا هر کسی به یه شکلی واقعا برای من پیش نیومده دلیلشم نمیدونم 

حالا س ک ی نه ولی خیلی خشک نباش توقع داری پسر بیاد دعا بخونید باهم!! باید اول جذبشون کنی پایه باشی

پایه یعنی چی 

من از نظر زیبایی و تحصیلات و خانوادگی چیزی کم ندارم و در سطح بااایی هم هستم منتها من نمیدونم این پسر ها چی میخوان با هر کی دوست شدم روز اول س ک س خوب من دخترم نمیتونم کات میشد اصلا به روز دوم نمیرسید

متوجه حرفات میشم عزیزم خوب میفهمم راهکاری ندارم ولی خواستم بگم حق داری ناراحت باشی سعی کن یکم حا ...

با چی حالتو خوب کنم ؟ هر چی باشه یه مسکن میشه کوتاه مدت بعدش چی انگار تو یه باتلاق گیر کردم کسی هم نیست دست منو بگیره