2777
2789
عنوان

بی خوابی بارداری

177 بازدید | 15 پست

گشنه میشم تهوع دارم .چیزی میخورم دل درد دارم .دوماهه از خونه بیرون نرفتم بخاطر اینکه بو بهم نخوره دچار تهوع شم .غذا هم نمیتونم بخورم .این احساسات بد واقعا تموم میشه؟انقد بد داره میگذره  احساس میکنم۲۳ساله که تو این خونه اسیرم .زندگی نکردم ‌غذا نخوردم .لذت نبردم ‌.کسی هست مث من باشه ؟خسته شدم کسی میدونه چیکار کنم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدااا عزیزمممم❤❤

چه روزای  قشنگی  داری 🌹🌹🌹

چه خاطره هامو  یاداورم  کردی 

باور کن  پابان  ۱۲  یا ۱۶  هفته  تموم میشه  تهوع   حساسیت به  بو

من  تمام  خاطرات  بارداریمو  نوشتم  

هنوزم که میخونم میگم  چه  روزای بود  چه خوب بود  انتظار  زیبا 

روزی   ۱۰  صفحه  قران  میخوندم  برا  سلامتی  تو راهیم

بیخوابی  گرسنگی بخاطر هورمون  استروژن و پروژسترون 

این  یعنی  حال  نی نی  خوبه❤😉

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

وااای عزیزم منم مثل تو بودم دکتر برام دمیترون داد روزی سه تا میخوردم که تا الان کردم روزی فقط یدونه میخورم ولی خیلی خوب تاثیر داشت وواقعا حالم و خوب میکنه برو دکتر یا از داروخونه بگیر بخور اصلا ضرری نداره

میخورم ولی فقط چند ساعت تاثیر داره  

رفته رفته بهتر میشه حالت نگران نباش نمیخوام بترسونمت ولی من الان ۸ ماهه که منتظرم حالم بهتر بشه ولی هنوزم یه روز قرصم و نخورم حالت تهوع میاد فک کنم من اون ۲درصده ام که تا اخر حالت تهوع دارم 🤦‍♀️سر دخترم خیلی بهتر بودم ولی الان دارم روزارو میشمارم که تموم بشه

اخی عزیزم بچه اولته ؟ جنسیتش چیه ؟ برات دعا میکنم هرچه زودتر بهتر بشی 

اره اولیشه فعلا معلوم نیس ولی دکترمیگه ب احتمال زیاد پسره .مرسی عزیزم  ان شالله فرزندتون سلامت دنیا بیاد