2777
2789
عنوان

خیلی نامردید خودتون بگید چی گفتید :(

8621 بازدید | 141 پست

دیدید گفتم الان میترکه نمی رسم نظرات رو بخونم دیگه برام تجربه شد به حرفتون اعتماد نکنم 🥺

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی شد ؟

ترکوندنش نرسیدم بخونم ببینم چیا نوشتن نامردا 🥺شما بودی؟ آشنا که پیدا نشد یه وقت؟ 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

چرا الکی میترکونن من تازه اومده بودم  عکسشو دویاره میزاری عزیزم

شما بودی صفحات آخر و خوندی؟ چی گفتن اصلا که یهو ترکید 

مهرآبانم نمی دونم نظر منو خوندی یا نه ؟

ولی حرف مشاورت خیلی عجیبه

اون اقا زندگی رو از بین برده حالا شرط گذاشته تازه که به تو اجازه بده برگردی ؟

اون اقا الان باید منتتو بکشه دنبالت باشه که برگردی شده ۱۴ تا مهرته بکنتش ۱۱۴ تا مثلا

نه این که تازه بگه ببخش و شرط بذاره برات

شما بودی صفحات آخر و خوندی؟ چی گفتن اصلا که یهو ترکید 

نه والا به آخر نرسیدم تاشروع کردم دیدم ترکید

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
قضیه تاپیک چی بود کی رفته خواستگاری کی ترکیده بود🤐🥴

شوهر سابق من رفت خواستگاری یه عده حسود نی نی سایتی هم خودشون ترکیدن هم تاپیکمو ترکوندن منم دارم از فضولی که چی گفتن میترکم😂

شوهر سابق من رفت خواستگاری یه عده حسود نی نی سایتی هم خودشون ترکیدن هم تاپیکمو ترکوندن منم دارم از ف ...

خواستگاری رفتن شوهر سابقت هم خار شده رفته تو چشم بعضیا🤣🤣

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مهرآبان بگو راجب دختره و شرایطش

همسر سابقت راضیه؟

پس اونهمه مدت پیغوم پسغومش چی بود 

شاید میخواد تحریکت کنه شرطشو قبول کنی برگردی

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )