2777
2789
عنوان

بعد از اومدن کرونا برای اولین بار

348 بازدید | 25 پست

بعد دوسال از اومدن کرونا 

امروز اولین روز بود تو خیابون قدم زدم باور نمیشد .فرض کنید چقد رعایت کردم برای اولین بار رفتم تو فروشگاه😭🤦‍♀️

با این جور قرنطینیه کرونا رو گرفتم.

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
واقعا تو این مدت فروشگاه یا خرید نرفته بودید؟؟؟؟؟😦

نه باور کن😭

همش خونه بودم شوهرم میرفت

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه اشتباهی!

الان بهم حمله میشه

ولی به قول خودتون اخرشم گرفتید

دیگه کی میخواد این‌روزای عمرتون رو برگردونه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چه اشتباهی!

واقعا خودممو محدود کردم....از زندگی لذت نبردم..قرنطینیه کردم خودمو هیچ جا نرفتم و اخر گرفتم🤦‍♀️..

امروز فقط با ی لایه ماسک رفتم بیرون.

دیگه الکل به دستم نمیزدم

واااا خوب از همون اول رعایت می‌کردید میرفتی کاراتون انجام میدادی بالاخره مردا که بیرون میرن 

بله نمیرفتم ...تو خیابون قدم بزنم میترسیدم...رعایت که میکردم.

ترس و وسواس الکی

وای چقد سخت ....من جای شما بودم یا دق میکردم 

یا میپوسیدم 

مگه میشه 😶

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
نه باور کن😭 همش خونه بودم شوهرم میرفت

به خودت ظلم کردی عزیزم😞💔 

من نمیگم پروتکل ها رو زیر پا میذاشتی میرفتی بیرون اما میتونستی اوقات خلوت مثلا شب بری یه دور با همسرت بزنی یا با ماشین برین کنار رودخونه ای باغی جایی 

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
چه اشتباهی! الان بهم حمله میشه ولی به قول خودتون اخرشم گرفتید دیگه کی میخواد این‌روزای عمرتون رو ...

بله واقعا حالا با ماشین بیرون میرفتم ولی اینکه برم قدم بزنم یا برم تو پارکی ی لحظه سرسبزی رو ببینم یا برم تو مغازه ای یا پوشاکی نمیرفتم...کافه و پاساژ و دورهمی هم نمیرفتم.

ولی خب اخر گرفتم🤭😭🤦‍♀️

بله نمیرفتم ...تو خیابون قدم بزنم میترسیدم...رعایت که میکردم. ترس و وسواس الکی

من اگه ی روز موندم تو خونه روانی میشم البته مهمونی و اینا نرفتم ولی پارک با دختر با ماشین دور دور یا پیاده روی رفتم ولی دورهمی نه 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
به خودت ظلم کردی عزیزم😞💔  من نمیگم پروتکل ها رو زیر پا میذاشتی میرفتی بیرون اما میتونستی اوق ...

در این حد بودم که با ماشین بریم بیرون ولی امروز رفتم بدون ۲ لایه ماسک و الکل رفتم قدم زدم.مردم و دیدم .مغازه ها رو دیدم همش تو ماشین بودم..نهایت 

من اگه ی روز موندم تو خونه روانی میشم البته مهمونی و اینا نرفتم ولی پارک با دختر با ماشین دور دور یا ...

کار خوبی کردی من همون رو از خودم گرفتم...

ترس داشتم

عزیزم توی خونه‌ موندن اصلا خودش سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه. من با اعتدال موافقم نه مثل اونا که جشن م ...

میذاشتم بیرون ولی همش تو ماشین بودم خریدام انلاین بود هیچ پوشاکی یا لباس فروشی نرفتم..

ولی خیابون ها رو هیچ وقت نرفتم ی قدمی بزنم...