2777
2789

بگو شاید بهم الهام شد با وجود اینکه اصلا اعتقاد ندارم😂

فمنیست و حامی حقوق حیوانات🙆‍♀️♂️=♀️ملتفتی😎✌هیچکس:شیطونه میگه بزن،بکش،بسوزه تر و خشک،عریض و درشت،له کنی همه رو فقط بکنی تو رشد،گنده شی بگیری دنیا رو تومشت فدایی:ما از کانون سرخ تربیت اصلاح شده با تیغ تبعیض،میگن بهترین دوست ادماست کتاب ولی فارس باشی سانسوره قصه ها..قاف:زندگی زنده رو زنده کشت..یه خدایی هست اون بالا که کمک حال ما بوده تو همه این سالا،درسته بعضی وقتا خیلی سرد میشم ولی خداروشکر یه امیدی هست پیشم 🧡🖇🌾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسم میگه اره😎😄

فمنیست و حامی حقوق حیوانات🙆‍♀️♂️=♀️ملتفتی😎✌هیچکس:شیطونه میگه بزن،بکش،بسوزه تر و خشک،عریض و درشت،له کنی همه رو فقط بکنی تو رشد،گنده شی بگیری دنیا رو تومشت فدایی:ما از کانون سرخ تربیت اصلاح شده با تیغ تبعیض،میگن بهترین دوست ادماست کتاب ولی فارس باشی سانسوره قصه ها..قاف:زندگی زنده رو زنده کشت..یه خدایی هست اون بالا که کمک حال ما بوده تو همه این سالا،درسته بعضی وقتا خیلی سرد میشم ولی خداروشکر یه امیدی هست پیشم 🧡🖇🌾
مصاحبع کاری رفتم .بنظرت زنگم میزنن ؟؟قبول میکنن؟؟

مصاحبه رفتی اصلا!؟ من سری قبل تو طرح فروش فوق العاده سایپا شرکت نکردم، پیام اومد که شما فلان ماشین برنده شدین، پول واریز کنین، حالا اگه واقعا مصاحبه رفتی، فقط خودت میدونی اونجا چه خبر بوده، اول از همه ببین دنبال دختر آراسته بودن یا واقعا ازت کار میخواستن و آیا تونستی خودتو نشون بدی یا نه، جواب پیش خودته 

مصاحبه رفتی اصلا!؟ من سری قبل تو طرح فروش فوق العاده سایپا شرکت نکردم، پیام اومد که شما فلان ماشین ب ...

خیلی محیطش خوب بود منشی چندتا دکتر میشدم حقوقشم خوب بود ساعت کاریشم خوب بود همه هم خانوم هستیم محیط کاملا زنونه ست ازم بدشون که نیومد چیز خاصی ام نگفتم کارو توضیح دادن چون تازه مطب و زده بودن براهمون گفتن یکی فعلا برامون کافیه مشکل خاصی نبود بهم گفتم مسیرت خوبه میتونی راحت بیای .دیگه بهم خیلی از کار گفت دیگه همینا گفت زنگت میزنم 

خدایی که بشدت کافیست ....